Home ΛΑΡΝΑΚΑ Δίπλα στο Καταφύγιο Σκύλων το ΕΛΑΜ – Παράδοση δεκάδων τεμαχίων τροφής
Δίπλα στο Καταφύγιο Σκύλων το ΕΛΑΜ – Παράδοση δεκάδων τεμαχίων τροφής

Δίπλα στο Καταφύγιο Σκύλων το ΕΛΑΜ – Παράδοση δεκάδων τεμαχίων τροφής

Τη φιλοζωική του πολιτική μέσα από πράξεις και όχι απλά λόγια ανέδειξε σήμερα το ΕΛΑΜ. Συγκεκριμένα αντιπροσωπεία του ΕΛΑΜ Λάρνακας αποτελούμενη από τους συναγωνιστές Ηρακλή Ηρακλέους (Οργανωτικός ΕΛΑΜ Λάρνακας), Γιώργο Ηρακλέους (Γενικός Οργανωτικός ΕΛΑΜ) και Σωτήρη Ιωάννου (Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας) μετέβησαν στο καταφύγιο ζώων στην Αραδίππου όπου προσέφεραν δεκάδες σακούλες με τροφές για σκύλους.

Ένα καταφύγιο που έχει παραμεληθεί πλήρως από τον κρατικό μηχανισμό και τη δημοτική αρχή, διατηρείται εξαιτίας της άοκνης προσφοράς των εθελοντών του που βιώνουν καθημερινά την αγωνία της επιβίωσης του καταφυγίου και της φυσικής επιβίωσης των ζώων που φιλοξενεί.

Το ΕΛΑΜ μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και προεκλογικά παιχνίδια στέκεται για μία ακόμη φορά στο πλευρό των ανθρώπων που αγωνίζονται καθημερινά σε αυτή την πατρίδα για να φέρουν εις πέρας το λειτούργημα που διατελούν.

Με λίγα λόγια και πολλές πράξεις θα είμαστε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους είτε με την ασταμάτητη ακτιβιστική μας δράση, είτε με την πολιτική μας παρουσία στα θεσμικά όργανα του κράτους.

Για εμάς τους ΕΛΑΜίτες, η διαρκής προσφορά και φροντίδα ενός τετράποδου φίλου είναι η ύψιστη υπενθύμιση ότι είμαστε πάνω από όλα Άνθρωποι με σεβασμό στην Φύση και τις Ψυχές που αυτή φιλοξενεί!

Πηγή: elamcy.com

Send this to a friend