Home ΛΑΡΝΑΚΑ Απίστευτοι! Έκλεισαν δρόμο για 13 ημέρες αλλά δούλεψαν μόνο τις τρεις – Ταλαιπωρία για κατοίκους Λάρνακας (pic)
Απίστευτοι! Έκλεισαν δρόμο για 13 ημέρες αλλά δούλεψαν μόνο τις τρεις – Ταλαιπωρία για κατοίκους Λάρνακας (pic)

Απίστευτοι! Έκλεισαν δρόμο για 13 ημέρες αλλά δούλεψαν μόνο τις τρεις – Ταλαιπωρία για κατοίκους Λάρνακας (pic)

Έκλεισαν οδό για 13 ημέρες σε περιοχή της Λάρνακας αλλά δούλεψαν μόνο τις τρεις – Τι καταγγέλλουν οι κάτοικοι.

Όχι μόνο δεν τελείωσαν την δουλειά τους στο προγραμματισμένο χρονοδιάγραμμα αλλά άφησαν και τον δρόμο κλειστό με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι κάτοικοι της περιοχής να τον χρησιμοποιήσουν, όπως καταγγέλουν κάτοικοι της περιοχής στην ιστοσελίδα μας.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από μερικές εβδομάδες οι κάτοικοι της οδού Τελάμωνος (Λάμπρου Λάμπρου) στη Λάρνακα έλαβαν μια επιστολή που τους πληροφορούσε για τις αποχετευτικές εργασίες στην περιοχή. Μάλιστα η ανακοίνωση έγραφε αναλυτικά της ημέρες και τις ώρες που ο δρόμος θα έμενε κλειστός , προς αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας των κατοίκων της συγκεκριμένης οδού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας «larnakaonline.com.cy» ο δρόμος έκλεισε την προκαθορισμένη ημερομηνία (Πέμπτη , 31/08) αλλά οι εργασίες ξεκίνησαν την Δευτέρα (04/09) με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να ταλαιπωρούνται χωρίς κανένα λόγο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το συνεργείο εργάστηκε μόνο τρεις μέρες.

Από τότε ο δρόμος παρέμεινε κλειστός μέχρι και σήμερα χωρίς να γίνονται εργασίες με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να ταλαιπωρούνται και να μην μπορούν να μετακινηθούν άνετα στην γειτονιά τους.

Διαβάστε αυτούσια την ειδοποίηση:

 

Send this to a friend