Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Λίο στο Προεδρικό – Ποια η σχέση του με τον Νικόλα (pics-video)
Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Λίο στο Προεδρικό – Ποια η σχέση του με τον Νικόλα (pics-video)

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Λίο στο Προεδρικό – Ποια η σχέση του με τον Νικόλα (pics-video)

Νέο μέλος θα έχει από σήμερα το Προεδρικό αφού λίγο πριν τις 10 αφίχθηκε από τον οργανισμό διάσωσης και Προστασίας Ζώων «Άργος» η μικρή Λέννυ, το νέο σκυλάκι του Προέδρου Αναστασιάδη.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά τον χαμό του Λίο τον περασμένο Φεβρουάριο αποφάσισε να πάρει νέο σκυλάκι. Αυτή τη φορά οι πόρτες του Προεδρικού άνοιξαν όχι για ένα σκύλο ράτσας όπως ήταν ο Λίο αλλά για ένα ημίαιμο από το καταφύγιο Άργος.

Η Λέννυ λοιπόν θα αποτελεί κι επίσημα το νέο τετράποδο του Προεδρικού και όπως είναι φυσικό αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα.
Βέβαια η Λέννυ δεν είναι η πρώτη φορά που βρέθηκε στο επίκεντρο τραβώντας τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Σε επίσκεψη του Νικόλα Παπαδόπουλου στο καταφύγιο «Άργος» τον περασμένο Άυγουστο, η Λέννυ τράβηξε την προσοχή του και ο υποψήφιος Πρόεδρος  της Δημοκρατίας την χάιδεψε.
Πλέον ο Νικόλας Παπαδόπουλος θα έχει τη δυνατότητα να παίζει με  τη Λέννυ στην είσοδο του Προεδρικού κατά τις επισκέψεις του.

Πηγή: reporter.com.cy

Send this to a friend