Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Ο πρωταγωνιστής του (ίσως) πιο viral κυπριακού video επέστρεψε
Ο πρωταγωνιστής του (ίσως) πιο viral κυπριακού video επέστρεψε

Ο πρωταγωνιστής του (ίσως) πιο viral κυπριακού video επέστρεψε

Οι περισσότεροι τον γνωρίσαμε και τον λατρέψαμε πριν λίγες εβδομάδες, όταν τα τσακάλια της σελίδας «Ena Kanape Offside», θυμήθηκαν ένα απόσπασμα από επεισόδιο της εκπομπής του Σταύρου Σιδερά «Persona non Grata» από το 1995 με καλεσμένο τον Κυριάκο Κυριάκου άλλως Κάρκα.
Το συγκεκριμένο απόσπασμα (πρέπει να το θυμηθείς >>>ΕΔΩ) μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να ξεπεράσει τις 21 χιλιάδες views (πλέον 64,237 χιλ) και να γίνει talk of the town για αρκετές μέρες, παίζοντας σχεδόν σε κάθε time line.

Ο Κυριάκου τότε, εξιστορούσε στον παρουσιαστή το προσωπικό του δράμα, τις περιπέτειες του με την αστυνομία και κυρίως το παράπονο του με τις γυναίκες. Ξεδιπλώνοντας μπροστά μας μια κυπριακή φιγούρα αξεπέραστη που στιγμάτισε γενιές και γενιές με το στιλ, τον τρόπο ζωής και φυσικά τον τρόπο σκέψης για το τι είναι παρανομία, τι ορθό και τι λάθος σε αυτή τη ζωή.

Και εκεί που όλοι αναρωτιόμασταν τι γίνεται και που βρίσκεται αυτός ο άνθρωπος σήμερα, τον ξαναβρήκαμε μπροστά μας να διαμαρτύρεται σε online αθλητική εκπομπή για το προσωπικό του δράμα (ακόμη μια φορά), απευθύνοντας έκκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για βοήθεια.

Το video ανακάλυψε αναγνώστης της σελίδας «Ena Kanape Offside», και το έστειλε για το follow up της ιστορίας.

 Πηγή: city.sigmalive.com

Send this to a friend