Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο Περικλής Ιακωβάκης Πρεσβευτής Του 1ου Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας
Ο Περικλής Ιακωβάκης Πρεσβευτής Του 1ου Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

Ο Περικλής Ιακωβάκης Πρεσβευτής Του 1ου Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

Ο 1ος Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας με ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη χαρά ανακοινώνει πως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Στίβου Περικλής Ιακωβάκης, θα είναι ο πρώτος πρεσβευτής του 1ου Διεθνούς Μαραθωνίου της Λάρνακας.

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής, ο κ. Κώστας Ντάλτας δήλωσε: «Μας τιμά ιδιαιτέρως η αποδοχή της πρόσκλησής μας από τον Περικλή Ιακωβάκη, ο οποίος είναι κι επίσημα ο πρώτος πρεσβευτής του 1ου Διεθνούς Μαραθωνίου της Λάρνακας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε στον πλευρό μας τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Στίβου, έναν άνθρωπο με φοβερές γνώσεις πάνω στον κλασικό αθλητισμό, αλλά και με ακέραιο χαρακτήρα».

Από την πλευρά του, ο Περικλής Ιακωβάκης ανέφερε: «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση να γίνω πρεσβευτής του 1ου Διεθνούς Μαραθωνίου της Λάρνακας, μίας νέας διοργάνωσης που είμαι σίγουρος ότι θα γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη και επιτυχία τα επόμενα χρόνια!

Ο λόγος που αποδέχθηκα την πρόσκληση είναι οι ιδιαίτεροι συναισθηματικοί δεσμοί που με συνδέουν με την Κύπρο καθώς λόγω του υπέροχου κλίματος της, έχω κάνει πολλές φορές προετοιμασία στη νησί και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από το Νησί όσο και από τους κατοίκους.

Επίσης από τότε που σταμάτησα τον αθλητισμό προσπαθώ με όλες τις δυνάμεις μου, να ενθαρρύνω τους συμπολίτες μας να ασχοληθούν τον αθλητισμό και να βάλουν την άσκηση στην καθημερινή τους ζωή, καθώς μόνο οφέλη θα έχουν από αυτό, τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική τους υγεία

Σας καλώ λοιπόν να πάρετε όλοι μέρος στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός και να γεμίσουμε στις 19 Νοεμβρίου τους δρόμους της Λάρνακας, με ένα πανέμορφο, πολύχρωμο ανθρώπινο ποτάμι, που θα αθλείται, θα διασκεδάζει, αλλά και θα στέλνει μήνυμα για μία καλύτερη ζωή! Σας περιμένω στη Λάρνακα!».

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στον 1ο Διεθνή Μαραθώνιο της Λάρνακας, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: http://larnakamarathon.com/

Send this to a friend