Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Δείτε τα μουσικά σχήματα της νέας χρονιάς στην Αθήνα και κλείστε χειμωνιάτικες διακοπές συμπολίτες…
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Δείτε τα μουσικά σχήματα της νέας χρονιάς στην Αθήνα και κλείστε χειμωνιάτικες διακοπές συμπολίτες…

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Δείτε τα μουσικά σχήματα της νέας χρονιάς στην Αθήνα και κλείστε χειμωνιάτικες διακοπές συμπολίτες…

Το καλοκαίρι οδεύει στο τέλος του και, εμείς μπορεί να απολαμβάνουμε ακόμα τα σχήματά του, όμως τα μεγάλα νυχτερινά κέντρα βρίσκονται προς αναζήτηση νέων συνεργασιών που θα μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά σε λίγο καιρό από τώρα.

Πολλά μάλιστα από αυτά έχουν ήδη «κλειδώσει» τις συνεργασίες που θα απολαύσουμε στις πίστες τους και έχουν ξεκινήσει τις πυρετώδεις ετοιμασίες, αφού θα βρίσκονται κοντά μας από τις αρχές φθινοπώρου. Ποιοι είναι οι καλλιτέχνες, αλλά και τα κέντρα, που ήδη έχουν δώσει τα χέρια και ετοιμάζονται να μας χαρίσουν αξεπέραστες νύχτες διασκέδασης. Δες παρακάτω τα νυχτερινά κέντρα που έχουν κλείσει τα σχήματά τους! Τι θα δούμε στις πίστες τους και ποια τα είναι τα πρωταγωνιστικά σχήματα του χειμώνα 2017-18;

ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ 2017-2018

ΠοσειδώνιοΒασίλης Δήμας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Κατερίνα Στικούδη

Ένα από τα πρώτα κέντρα που θα ανοίξουν τις πόρτες τους με ανανεωμένο σχήμα είναι εκείνο του Ποσειδώνιο. Το γνωστό στέκι είναι πανέτοιμο να φιλοξενήσει στην πίστα του μόλις από την 1η Σεπτεμβρίου, τον Βασίλη Δήμα, έναν καλλιτέχνη που εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια και ήδη μετρά πολλές επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Εκτός από εκείνον, που θα βρίσκεται για πρώτη φορά στο χώρο του Ποσειδώνιο, το σχήμα θα ολοκληρώνει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, που αποτελεί ένα σταθερό χαρτί επιτυχίας τα τελευταία χρόνια για το κέντρο, αλλά και η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη.

Cabaret Romeo: Χρήστος Μενιδιάτης, Χρήστος Κυριαζής

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Χρήστος Κυριαζής ετοιμάζεται να μας χαρίσει το μοναδικό του ζωντανό πρόγραμμα. Αυτή τη φορά από τη σκηνή του Cabaret Romeo όπου θα τον απολαύσουμε σε μια συνεργασία – έκπληξη με τον Χρήστο Μενιδιάτη. Ένα σχήμα που αναμφίβολα θα κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις και θα είναι κοντά με τη λαμπερή του πρεμιέρα πάρα πολύ σύντομα.

Estate Athens: Σάκης Ρουβάς – Ειρήνη Παπαδοπούλου

Με τον διάσημο Έλληνα perfomer να επιστρέφει μετά απο ένα χρόνο απουσίας απο την σκηνή του νυχτερινού κέντρου στην οδό Τζαφέρη έχοντας αυτή την φορά μαζί του την εκρηκτική τραγουδίστρια π0υ διακρίθηκε στο τηλεοπτικό παιχνίδι Survivor την σεζόν που μας πέρασε.

Box: Μέλισσες, Τάμτα

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και αυτό μας το αποδεικνύει για ακόμα μια φορά το Box Athens. Το νέο στέκι της πόλης ετοιμάζεται να διανύσει τον τρίτο χρόνο ζωής του και εξακολουθεί να παραμένει πιστό στις Μέλισσες, που τα δύο προηγούμενα χρόνια ανέβηκαν στη σκηνή του. Αυτή τη φορά, το σχήμα θα ολοκληρώνει η εντυπωσιακή Τάμτα, που ύστερα από τη συμμετοχή της στο X-Factor, έχε βρεθεί για τα καλά στην επικαιρότητα και διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της καλλιτεχνικά.

Frangelico: Νίκος Μακρόπουλος, Αμαρυλλίς Η περσινή σεζόν απέδειξε πως Νίκος Μακρόπουλος και Frangelico έχουν την απόλυτη χημεία. Η συνεργασία καλλιτέχνη και κέντρου αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό και κάπως έτσι δεν θα μπορούσε να μην συνεχιστεί και φέτος. Ο καλλιτέχνης ετοιμάζεται να ανέβει σύντομα στην πίστα του συνοδευόμενος από μια πολύ αγαπημένη και εκρηκτική λαϊκή τραγουδίστρια, την Αμαρυλλίς. Μια από τις συνεργασίες που περιμένουμε να δούμε με ανυπομονησία.

Έναστρον: Γιώργος Μαζωνάκης, Πάολα, Στέλιος Ρόκκος

Για Τρίτη συνεχόμενη σεζόν, ο Γιώργος Μαζωνάκης ετοιμάζεται να ανέβει στην πίστα του Έναστρον. Και ενώ πέρσι τον απολαύσαμε ολομόναχο σε ένα μοναδικό one man show, τώρα ετοιμάζεται να μοιραστεί την πίστα με την Πάολα (με την οποία έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν) και τον Στέλιο Ρόκκο (που επιστρέφει στην πίστα του Έναστρον ύστερα από 3 χρόνια). Οι τρεις καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους για πρώτη φορά, όλοι μαζί, και ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν μια από τις πιο ιδιαίτερες συνεργασίες της φετινής σεζόν.

Κέντρο Αθηνών: Νίκος Οικονομόπουλος, Onirama

Έπειτα από σχεδόν μια δεκαετία εμφανίσεων στην πίστα του Fever, ο Νίκος Οικονομόπουλος κάνει το μεγάλο βήμα και αλλάζει στέκι. Για πρώτη φορά στην πορεία του, θα τον δούμε να ανεβαίνει στην πίστα του Κέντρου Αθηνών και να μας παρουσιάζει μια συνεργασία – έκπληξη, αφού θα τον δούμε να μοιράζεται την πίστα του με τους Onirama. Ένα από τα πιο ανατρεπτικά σχήματα της φετινής σεζόν, αφού ο καλλιτέχνης δεν μας έχει συνηθίσει σε συνεργασίες επί σκηνής με ονόματα του ποπ ρεπερτορίου.

Βοτανικός: Σταμάτης Γονίδης, Μάκης Δημάκης

Ο Μάκης Δημάκης βρέθηκε την περασμένη σεζόν, για πρώτη φορά στην Αθήνα, μπαίνοντας μάλιστα αμέσως «στα βαθιά» και το τιμόνι του προγράμματος του Βοτανικού. Η επιτυχία ήταν καταιγιστική, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, και ο τραγουδιστής ετοιμάζεται, δικαίως, να συνεργαστεί για δεύτερη φορά με το κέντρο. Αυτή τη φορά, ωστόσο, όχι μόνος, αλλά έχοντας μαζί του τον σπουδαίο Σταμάτη Γονίδη, που έρχεται δυναμικά στον Βοτανικό να μας εντυπωσιάσει. Αναμφίβολα, ακόμα ένα από τα σχήματα του χειμώνα που θα ξεχωρίσουν.

Fantasia: Κωνσταντίνος Αργυρός, Πέτρος Ιακωβίδης

Το Fantasia live ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό από την 1η Σεπτεμβρίου με το γνωστό, δοκιμασμένο και αγαπημένο από το κοινό σχήμα, που δεν είναι άλλο από το καυτό δίδυμο Κωνσταντίνος Αργυρός – Πέτρος Ιακωβίδης. Οι δύο τραγουδιστές έχουν πλέον αποκτήσει εκπληκτική χημεία, αποτέλεσμα της οποίας είναι ένα μοναδικό και σούπερ ανεβαστικό πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Για ακόμα μια σεζόν, το πιο hot δίδυμο διασκέδασης επιστρέφει στην Αθήνα και ετοιμάζεται να μας ξεσηκώσει για τα καλά.

ΥΤΟΝ: Νίκος Βέρτης, Κώστας Μαρτάκης, Demy

Τον περασμένο χειμώνα, είδαμε τον Νίκος Βέρτης να αποχωρεί από το κέντρο Αθηνών και να εγκαινιάζει μια νέα πίστα στην Αθήνα, το ΥΤΟΝ. Όπως ήταν αναμενόμενο, το σχήμα έσκισε και το τραγουδιστής μας χάρισε έναν αξεπέραστο χειμώνα διασκέδασης, κάνοντας το ΥΤΟΝ ένα από τα πιο hot στέκια στη διασκέδαση. Φέτος, καλλιτέχνης και κέντρο ετοιμάζονται να επαναλάβουν φυσικά την επιτυχία και να είναι κοντά μας άλλη μια σεζόν. Αυτή τη φορά, μαζί με τον τραγουδιστή θα απολαύσουμε τον Κώστα Μαρτάκη και την Demy, δημιουργώντας ένα σχήμα που βρεθεί αναμφίβολα στο προσκήνιο.

Club 22: Πάνος Κιάμος, Αντύπας

Για ακόμα έναν χειμώνα, ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει στο σταθερό και αγαπημένο του στέκι, το Club 22. Εκεί, ενώ συνηθίζαμε να τον απολαμβάνουμε μόνο, πέρσι τον είδαμε να μοιράζεται την πίστα για πρώτη φορά με τον Νίκο Κουρκούλη. Φέτος, τη θέση του τελευταίου έρχεται να πάρει ένα μεγάλο και πολύ αγαπημένο λαϊκό όνομα, ο Αντύπας. Μια σπουδαία συνεργασία που, σίγουρα, θα αποτελέσει και έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν.

Φωταέριο: Γιάννης Πλούταρχος, Ηλίας Βρεττός

Ύστερα από τρία χρόνια παραμονής στην πίστα του Ποσειδώνιο, ο Γιάννης Πλούταρχοςαποχωρεί ξανά, αυτή τη φορά με προορισμό τη σκηνή του Φωταέριο. Για πρώτη φορά θα τον δούμε να συνεργάζεται με τον Ηλία Βρεττό και το μόνο βέβαιο είναι πως το αποτέλεσμα θα μας ανταμείψει, αφού και οι δύο τραγουδιστές μετρούν ατελείωτες επιτυχίες και ακολουθούνται από φανατικό κοινό.

Αθηνών Αρένα: Αντώνης Ρέμος

Ύστερα από χρόνια, το Pantheon Theatre γίνεται και πάλι Αθηνών Αρένα και ετοιμάζεται να μπει και πάλι δυναμικά στο παιχνίδι της αθηναϊκής διασκέδασης. Και ποιος άλλος θα μπορούσε να ανέβει στην πίστα του πέρα από τον Αντώνη Ρέμο; Ο μεγάλος καλλιτέχνης ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στον χώρο του και να μας χαρίσει ένα μοναδικό θέαμα έχοντας στο πλευρό δέκα γυναίκες καλλιτέχνιδες, ανάμεσα στις οποίες η Ελένη Φουρέιρα και η Κατερίνα Παπουτσάκη!

Διογένης Studio: Νατάσσα Μποφίλιου

Και αφού ο Αντώνης Ρέμος δεν θα εμφανιστεί ξανά φέτος στον χώρο του Διογένης, τη σκυτάλη έρχεται να αναλάβει μια από τις σπουδαιότερες φωνές του σήμερα, η Νατάσσα Μποφίλιου. Η μεγάλη ερμηνεύτρια έρχεται να πρωταγωνιστήσει και πάλι στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας με τον πιο ποιοτικό τρόπο και να κατακτήσει μια από τις πρώτες θέσεις της προτίμησης του κοινού.

Central Live 22 Stan – Δαντης

Ενα ανατρεπτικό πρόγραμα θα συναντήσουμε στην σκηνή του Central Live στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 22 ( δίπλα στο Club 22)  με την κοινή εμφάνιση του Stan και του Χρήστου Δάντη που αναμενεται να παρουσιάσουν ένα διαφορετικό πρόγραμμα σε σχέση με τα υπολοιπα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας

Vox Θεοδωριδου – Ασλανίδου – Γιώργος Παπαδόπουλος

Η επιστροφή της Νατάσας Θεοδωρίδου μετα απο ένα χρόνο απουσίας ,  μιας και την είδαμε να εμφανίζζεται στο νυχτερινό κέντρο Φωταέριο την σεζόν 2016-2017 είναι γεγονός. Μαζί της αυτή την φορά μια ιιδιαίτερα αγαπητή τραγουδίστρια η Μελίνα Ασλανίδου που τον προηγούμενο χειμωνα τραγούδησε στην σκηνή του Βοτανικός Plus. Το σχήμα συμπληρώνει ο Γιώργος Παπαδόπουλος

4711 αθηνα μαρουσι – Διονύσης Σχοινάς

Συμληρώνει ήδη 4ο χρόνο παρουσίας στα βόρεια προάστεια της Αθήνας ο Διονύσης Σχοινάς και οπως φαίνεται δεν έχει διάθεση να αλλάξει νυχτερινό κέντρο μιας και η συνταγή είναι πετυχημένη . Στο ίδιο κέντρο διασκέδασης λοιπόν στο 4711 στο μαρουσι – αθηνα απο τις αρχες Νοεμβρίου . Μαζί του ακούγεται ότι θα τραγουδήσει όνομα έκπληξη χωρίς να είναι κάτι ακόμα σίγουρο

Teatro Music Hall

Για το Teatro Music Hall δεν υάρχει κάποιο σχήμα που φαίνεται να έχει ακουστεί . Πιθανή φαντάζει η επιλογή να δούμε κοντα στο Δεκέμβριο την παρουσία του Κωνσταντίνου Αργυρού πλαισιωμένου απο κάποιον ακομα καλλιτεχνη.

Εμπατη – North Live stage – Θέμης Αδαμαντίδης 

Ο Θέμης Αδαμντίδης μετακομίζει στα Βόρεια Προάστεια και θα εμφανιστεί στο πρώην Εμπατή North το οποιο απο πέρισυ ονομάζεται North Live Stage χωρίς να είναι ακόμα γνωστά τα ονόματα αυτών που θα τον συνοδέψουν επι σκηνής

Πυλη Αθηνών – Ζαφείρης Μελας – Γιώτης – Γωγώ Ρωμαίου

Ενα αρκετά ενδιαφέρον σχήμα θα συναντήσουμε στην Λεωφόρο Συγγρού χαμηλα και ειδικότερα στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «ΠΥΛΗ ΑΘΗΝΩΝ» με την παρουσία του Ζαφείρη Μελά , του Δημήτρη Γιώτη και της εκρηκτικής  και συνεχώς ανερχόμενης Γωγώ Ρωμαίου σε έναν ανακαινισμένο χώρο που θα συνερπάσει

FEVER – ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ – ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

Με διαφορά το πιο ανατρεπτικό σχήμα της χρονιάς έρχεται απο την πίστα του Fever στην Λεωφόρο Συγγρού με τον ερχομό του Νότη Σφακιανάκη μετα απο πολλά χρόνια έχοντας πλάι του στην σκηνή τον άρχοβτα της αθηναικής νύχτας τον Τόλη Βοσκόπουλο που μετα τις πετυχημένες εμφανίσεις του στο Baraonda δοκιμάζει κάτι ακόμα πιο δυνατό

ACRO CLUB – ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ 

Ο Γιώργος Σαμπάνης έχει συνδέσει το όνομα του με το Acro Club εδω και 4 χρόνια πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις οόποτε η σθνέχεια στην ίδια σκηνή εμοιαζε ιδανική. Χωρίς να είναι ανακοινώσιμο το όνομα που θα εμφανιστει μαζί του ο Γιώργος Σαμπάνης ανανεωμένος ετοιμάζεται για την νέα σεζόν ετοιμάζοντας το νεο του δίσκο

VOTANIKOS PLUS – ΤΟΝΙΣ ΣΦΗΝΟΣ 

Η σκηνική παρουσία του μοναδική . Οι θαυμαστές του πολλοί – είδικα όταν εμφανίζεται στην Αθήνα επικρατεί το αδιαχώρητο. Αυτό αναμένεται να γίνει και το φετινό χειμώνα με την εμφάνιση του Τόνι Σφήνου στο Βοτανικός plus απο τα τέλη Οκτωβρίου.

Πηγή: kratisinow.gr

Send this to a friend