Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Έτσι θα μάθεις ποιοι σε διέγραψαν από Facebook, Instagram και Twitter
Έτσι θα μάθεις ποιοι σε διέγραψαν από Facebook, Instagram και Twitter

Έτσι θα μάθεις ποιοι σε διέγραψαν από Facebook, Instagram και Twitter

Αν παρατηρείς τον αριθμό των φίλων ή των followers σου σε Facebook, Twitter και Instagram, τότε θα αντιλήφθηκες πως μερικές φορές το νούμερο μικραίνει.
Αυτό σημαίνει πως κάποιοι αποφάσισαν να σε διαγράψουν από το προφίλ τους.

Υπάρχουν μερικές έξυπνες εφαρμογές, σχεδιασμένες για να κρατούν σημειώσεις για τους φίλους που έχασες.

Δες τις εφαρμογές πιο κάτω, όπως τις παρουσιάζει η Lifo.

Για το Facebook 

Για να μετρήσετε απώλειες στο δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο, sites του εξωτερικού προτείνουν το Deleted. Μετά την εγγραφή, πρακτικά το site κάνει ένα αντίγραφο του αριθμού των φίλων σας στο κοινωνικό δίκτυο. Την επόμενη φορά που θα το επισκεφθείτε, θα έχει καταγράψει κάθε απουσία, καθώς και την ακριβή ημερομηνία που αυτή σημειώθηκε.

 

Για το Twitter 

Εδώ το προτεινόμενο εργαλείο είναι το Who unfollowed me. Οι οδηγίες είναι απλές: ο ενδιαφερόμενος συνδέεται μέσω του ήδη υπάρχοντα λογαριασμού του και από εκεί και μετά η λίστα των followers -και κυρίως όσων έκαναν unfollow- ανανεώνεται με καταγραφή της κάθε νέας παρουσίας και απουσίας, φυσικά. Επίσης, παρέχεται premium υπηρεσία, η οποία δίνει πλήρη λίστα για τους unfollowers ενός χρήστη από την πρώτη στιγμή που χρησιμοποίησε το κοινωνικό δίκτυο.

 

Για το Instagram 

Δεδομένου του ότι το συγκεκριμένο αποτελεί πονηρό μέσο, υπό την έννοια, ότι το σύνηθες φαινόμενο είναι κάποιος να σε ακολουθεί και μόλις κάνεις follow back, να κάνει αυτομάτως unfollow, το σωτήριο εργαλείο εδώ λέγεται Unfollowgram. Το συγκεκριμένο λειτουργεί με τρόπο παρόμοιο με το Who Unfollowed Me. Απλώς ο χρήστης κάνει log-in και αρκεί μια ματιά μια φορά την εβδομάδα για να ελέγξει ποιοι δεν ενδιαφέρονται πια για τις φωτογραφίες, τα stories, τα βίντεο και τα όποια φωτογραφικά updates του.

Πηγή: city.sigmalive.com

Send this to a friend