Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Β.Ζαννέττος: Ποια ήταν η πρώτη του κίνηση μετά την αποφυλάκιση (Εικόνες)
Β.Ζαννέττος: Ποια ήταν η πρώτη του κίνηση μετά την αποφυλάκιση (Εικόνες)

Β.Ζαννέττος: Ποια ήταν η πρώτη του κίνηση μετά την αποφυλάκιση (Εικόνες)

Την πύλη της εξόδου των Κεντρικών Φυλακών πέρασε σήμερα το πρωί το στέλεχος του ΑΚΕΛ Βενιζέλος Ζαννέττος, που είχε καταδικαστεί για το σκάνδαλο της Δρομολαξιάς. 

Ο κ.Ζαννέττος αποφυλακίστηκε με Προεδρική χάρη ενόψει του Δεκαπενταύγουστου, μαζί με άλλους 37 κατάδικους. Μετά την αποφυλάκισή του προέβη σε μια κίνηση, η οποία ομολογουμένως ξάφνιασε.

Σύμφωνα με ανάρτηση, που δημοσιεύθηκε από φίλο του κ.Ζαννέττου στο λογαριασμό του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Βενιζέλος Ζαννέτος παρακάλεσε τον γιο του, Χρύσανθο, να του φέρει ένα στεφάνι, ερχόμενος να τον παραλάβει από τις Κεντρικές Φυλακές.

Ο γιος του έπραξε αναλόγως και μετά την αποχώρησή τους από τις Κεντρικές Φυλακές, κατευθύνθηκαν προς τα Φυλακισμένα Μνήματα. Εκεί, ο κ.Ζαννέττος, αφού απότισε φόρο τιμής στους τάφους των ηρώων Γρηγόρη Αυξεντίου και Ευαγόρα Παλληκαρίδη, κατέθεσε το στεφάνι του, φανερά συγκινημένος.

Η κίνησή του αυτή προκάλεσε την έκπληξη και το θαυμασμό του υπεύθυνου των Φυλακισμένων Μνημάτων, κ.Δήμου Βρυωνίδη, ο οποίος φέρεται να μονολόγησε: “Πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοιο περιστατικό με φυλακισμένο, που αποφυλακίζεται”.

Πηγή:  24h.com.cy

Send this to a friend