Home ΛΑΡΝΑΚΑ Προσλήψεις συγγενών και ημετέρων στη Σχολική Εφορεία Λάρνακας
Προσλήψεις συγγενών και ημετέρων στη Σχολική Εφορεία Λάρνακας

Προσλήψεις συγγενών και ημετέρων στη Σχολική Εφορεία Λάρνακας

Έκπληξη μας προκάλεσε το δημοσίευμα του συναδέλφου Τάσου Περδίου στην σελίδα dialogos.com.cy για την καταγγελία όσον αφορά τις προσλήψεις στην Σχολική Εφορεία Λάρνακας.

Εν έτη 2017 είναι απίστευτο να συμβαίνουν ακόμα τέτοια γεγονότα και παρακαλούμε τον κ. Πέτρο Χρυσοστόμου, πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας, όπως τοποθετηθεί δημόσια αν και εφόσον ισχύουν οι πιο κάτω καταγγελίες.

Δείτε αυτούσιο το δημοσίευμα της σελίδας dialogos.com.cy:

«Τοπικό κομματικό στέλεχος  ανάμεσα στους τρεις που  έχουν προσληφθεί

Η παροιμία “άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς” αποδίδει επακριβώς την κατάσταση στη Σχολική Εφορεία Λάρνακας, όπου παρά την αλλαγή ηγεσίας με τις εκλογές του περασμένου Δεκεμβρίου δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο, αφού τα κακώς έχοντα παραμένουν. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, τις τελευταίες μέρες έγιναν τρεις προσλήψεις στη Σχολική Εφορεία με έντονο το στοιχείο της ημετεροκρατίας.

Οι προσλήψεις αφορούν δύο κλητήρες και έναν εργάτη και τουλάχιστον στη μία από τις τρεις περιπτώσεις προσλήφθηκε άτομο το οποίο έχει στενή συγγενική σχέση με μέλος της Σχολικής Εφορείας. Το ίδιο πρόσωπο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εκτός από το… κριτήριο της συγγένειας, κατέχει και ανώτατη θέση σε κόμμα, γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά και έχει δημιουργήσει κάκιστες εντυπώσεις ως προς τον τρόπο λειτουργίας του σώματος επί του νέου Συμβουλίου το οποίο εξελέγη στις εκλογές του Δεκεμβρίου του 2016.

Γνώστες της κατάστασης κάνουν λόγο για όργιο αναξιοκρατίας και προαποφασισμένες προσλήψεις προς ικανοποίηση ημετέρων και ταυτόχρονα απογοήτευση πολλών ανέργων που είχαν υποβάλει αιτήσεις για τις συγκεκριμένες θέσεις. Πρόσωπα που είχαν επιδείξει ενδιαφέρον για πρόσληψη εξέφρασαν στη «Χ» την απέχθειά τους για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν τονίζοντας ότι οι τελευταίες ενέργειες καταδεικνύουν ότι τίποτε δεν έχει αλλάξει στον συγκεκριμένο οργανισμό όπου συνεχίζουν να βασιλεύουν η αναξιοκρατία, η κομματοκρατία και η εξυπηρέτηση ημετέρων.»

Tάσος Περδίος

 

Send this to a friend