Home ΛΑΡΝΑΚΑ Έτσι θα είναι το Metropolis Mall απέναντι από το ΓΖΣ στη πόλη μας (video)
Έτσι θα είναι το Metropolis Mall απέναντι από το ΓΖΣ στη πόλη μας (video)

Έτσι θα είναι το Metropolis Mall απέναντι από το ΓΖΣ στη πόλη μας (video)

Το εμπορικό κέντρο Metropolis αναμένεται να ανεγερθεί σε τεμάχιο γης που ανήκει στην Μητρόπολη Λάρνακας το οποίο θα παραχωρηθεί υπό τη μορφή leasing για 99 χρόνια και βρίσκεται κοντά στο ΚΕΝ Λάρνακας και το στάδιο ΓΣΖ.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τις ανησυχίες που εκφράστηκαν για την επιλογή της τοποθεσίας λόγω του ότι γειτνιάζει με στρατόπεδο όπου υπάρχουν πυρομαχικά και καύσιμα, πληροφορίες του InBusinessNews, αναφέρουν ότι εδώ και μερικές μέρες απεστάλη επιστολή από το Υπουργείο Άμυνας στο Δήμο Λάρνακας στην οποία επισημαίνεται ότι δεν προκύπτει θέμα από την ανέγερση του εμπορικού κέντρου στην περιοχή.

Όπως όλα δείχνουν ο Δήμος Λάρνακας αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως για την ανέγερση του εμπορικού κέντρου, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, καθώς το όλο θέμα θα πρέπει να παραπεμφθεί στο Συμβούλιο Παρεκκλίσεων διότι το τεμάχιο γης είναι οικιστικό και όχι εμπορικό. Παράλληλα, ενώ θα εκφράζονται επιφυλάξεις και θα τίθενται όροι ώστε να μην επηρεαστεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Την ίδια ώρα, μετά από επικοινωνία που είχε το InBusinessNews με την Anaprop, μας λέχθηκε πως η διαδικασία εξασφάλισης πολεοδομικής άδειας προχωρεί σε καλούς ρυθμούς και εξέφρασαν την πεποίθηση πως σύντομα θα εξασφαλιστούν οι απαραίτητες άδειες. Πρόσθεσαν ότι οι εργασίες ανέγερσης του εμπορικού κέντρου αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα μετά την αδειοδότηση με στόχο το εμπορικό κέντρο Μetropolis να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό πριν από το τέλος του 2018.

Send this to a friend