Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΒΙΝΤΕΟ: Το συγκινητικό φιλί που κάνει το γύρο του διαδικτύου… Ο άνδρας ήταν σε κώμα από τον Μάρτιο
ΒΙΝΤΕΟ: Το συγκινητικό φιλί που κάνει το γύρο του διαδικτύου… Ο άνδρας ήταν σε κώμα από τον Μάρτιο

ΒΙΝΤΕΟ: Το συγκινητικό φιλί που κάνει το γύρο του διαδικτύου… Ο άνδρας ήταν σε κώμα από τον Μάρτιο

H Laura Browning Grant, που είναι δασκάλα pilates στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, ανήρτησε ένα βίντεο στο Instagram της την προηγούμενη εβδομάδα, που έγινε viral και συγκίνησε ιδιαίτερα. Στο βίντεο ο σύζυγός της, Jonathan Grant, σηκώνεται να τη φιλήσει.

Το φιλί αυτό όμως έχει μεγάλη σημασία γιατί ο Grant από το Μάρτιο είναι σε κώμα μετά από τροχαίο ατύχημα, και «οι πιθανότητες να περπατήσει ή να μιλήσει ήταν ελάχιστες, πόσο μάλλον να σταθεί και να με φιλήσει», όπως δήλωσε η Laura στο Cosmopolitan.

Ωστόσο τώρα, μήνες μετά το ατύχημα, ο Jon μπορεί να αναπνεύσει μόνος του, να φάει χωρίς σωλήνα, και ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας για μπορέσει πάλι να περπατήσει. Σε μια τέτοια συνεδρία τραβήχτηκε και το εν λόγω viral βίντεο.

Αυτή τη στιγμή το βίντεο έχει πάνω από τρία εκατομμύρια views, και πολλοί είναι αυτοί που αφήνουν το σχόλιο τους για το πόσο τους επηρέασε η ιστορία του ζεύγους Grant.

«Είναι μια πολύ ωραία στιγμή, με συγκίνησε αληθινά η συμπόνια και η αγάπη. Προσεύχομαι να γίνει ο άντρας σου γρήγορα καλά», έγραψε ένας. «Είστε πολύ τυχεροί που έχετε ο ένας τον άλλον. Παλεύει για σένα, εύχομαι να έχει γρήγορη ανάρρωση», έγραψε κάποιος άλλος,

Η Grant αποκάλυψε στο Cosmopolitan ότι άνθρωποι που βρίσκονται σε παρόμοιες καταστάσεις έχουν επικοινωνήσει μαζί της για να της πουν πόση δύναμη και ελπίδα τους γεμίζουν τα βίντεο και οι φωτογραφίες του Jon που ανεβάζει κατά καιρούς στα social media.

«Δεν είχαμε καταφέρει να αγκαλιαστούμε από τότε που συνέβη το ατύχημα, αλλά με το που σηκώθηκε άρχισε να με φιλάει. Ανατρίχιασα. Δεν αντιλαμβάνεσαι ποτέ τη σημασία και την αξία κάποιων συνηθισμένων καθημερινών πραγμάτων μέχρι να τα χάσεις».

Πηγή: iefimerida

 

Send this to a friend