Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Τα κορίτσια του φραπέ και τα καυτά σορτσάκια! Πρόκληση ή δήθεν καθωσπρεπισμός; (pics)
Τα κορίτσια του φραπέ και τα καυτά σορτσάκια! Πρόκληση ή δήθεν καθωσπρεπισμός; (pics)

Τα κορίτσια του φραπέ και τα καυτά σορτσάκια! Πρόκληση ή δήθεν καθωσπρεπισμός; (pics)

Τα κορίτσια του φραπέ στους κυπριακούς δρόμους…

Και πόσα δεν έχουμε δει-ακούσει-γράψει από τότε που το φαινόμενο αυτό έκανε την εμφάνιση του στο νησί μας.

Οι απόψεις αρκετές και τις περισσότερες φορές διιστάμενες. Άλλοι λένε ότι προκαλούν, άλλοι ότι είναι παρεξηγημένα κορίτσια που κάνουν απλώς τη δουλειά τους, άλλοι ότι… εκμεταλλεύονται τα κάλλη τους για να προσελκύσουν πελάτες και… πάει λέγοντας.

Υπάρχει και η άποψη που λέει ότι τα σχόλια που συνήθως «ακολουθούν» το φαινόμενο του φραπέ στους κυπριακούς δρόμους εμπίπτει στα όρια του σεξισμού ή και κάποιες φορές του ρατσισμού, εφόσον ως επί το πλείστον πρόκειται για κοπέλες αλλοδαπές με σχόλια του στυλ «λες και άλλες κοπέλες που δεν πουλούν φραπέ δεν ντύνονται σε κάποιες περιπτώσεις αναλόγως». Αποδεκτή και αυτή η άποψη.

Η Αστυνομία πάντως δεν δύναται να παρέμβει μιας και η… «ελαφριά» ενδυμασία δεν εμπίπτει στα ποινικά αδικήματα και λέει ότι οι σχετικές άδειες για τα εν λόγω καραβάνια εκδίδονται από το Δήμο και η υποχρέωση της περιορίζεται στο να «κόβει» πρόστιμα σε όσους εξ αυτών δεν έχουν τις απαραίτητες άδειες. Σε πρόσφατο έλεγχο που έγινε μάλιστα και για τον οποίο εκδόθηκε από την αστυνομία και σχετική ανακοίνωση διαπιστώθηκε ότι όλες οι καντίνες ήταν νόμιμες εκτός από μία.

Όπως και να έχει πάντως δεν είναι λίγοι οι Κύπριοι που «απαθανατίζουν» κάποιες από τις κοπέλες αυτές –που ουδείς παραγνωρίζει ότι δουλεύουν για να βγάλουν το ψωμί τους- σε πόζες προκλητικές (η αλήθεια να λέγεται) όπως αυτές που έλαβε η ιστοσελίδα μας.

Κοινωνία πουριτανή ή δήθεν καθωσπρεπισμός; Ο καθένας έχει δικαίωμα στην άποψη… Ή μήπως εσύ δεν έτυχε να πιεις φραπέ;

Πηγή: cyprustimes.com

Send this to a friend