Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Βρέθηκαν τα ίχνη της μικρής Μαρίε στην Αττάλεια– Ενέργειες Αναστασιάδη στο Κραν Μοντανά
Βρέθηκαν τα ίχνη της μικρής Μαρίε στην Αττάλεια– Ενέργειες Αναστασιάδη στο Κραν Μοντανά

Βρέθηκαν τα ίχνη της μικρής Μαρίε στην Αττάλεια– Ενέργειες Αναστασιάδη στο Κραν Μοντανά

Στα νότια παράλια της Τουρκίας και συγκεκριμένα σε σκάφος ελλιμενισμένο σε μαρίνα στην Αττάλεια φέρεται να βρίσκεται η μικρή Marie-Eleni Grimsrud μαζί με το Νορβηγό πατέρα της, ο οποίος την απήγαγε στις 27 Απριλίου έξω από το νηπιαγωγείο της στη Λευκωσία, μέσα από τα χέρια της μητέρας της και εκ τότε παραμένει άφαντη.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η εφημερίδα Πολίτης, στην όλη υπόθεση υπήρξε υποβοηθητική εμπλοκή και του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος ενημερώθηκε για την όλη υπόθεση από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη κατά την παραμονή τους στο Ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά και ζητήθηκε η άτυπη συνδρομή του στην προσπάθεια εντοπισμού της μικρής.
Μάλιστα όπως αναφέρει η εφημερίδα, το βράδυ της 4ης Ιουλίου στο Κραν Μοντάνα, όταν τόσο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης όσο και ο Υπουργός εξωτερικών καθυστέρησαν για 40-50 λεπτά να εξέλθουν από το χώρο της διάσκεψης, ένα από τα θέματα που συζήτησαν ήταν η απαγωγή της μικρής Μαρίε ενώ την επόμενη ημέρα κατά την έναρξη της διάσκεψης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρέδωσε στον Τσαβούσογλου έδωσε στοιχεία σχετικά με την 4χρονη.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Πολίτης, ο Τούρκος Υπουργός εξωτερικών προέβη αμέσως σε κάποιες ενέργειες και ο πατέρας της μικρής Μαρίε βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από τις Τουρκικές αρχές.
Για τις εξελίξεις έχει ενημερωθεί και η Ιντερπόλ ενώ η αρχική πληροφορία ότι η μικρή βρίσκεται στην Αττάλεια δόθηκε από την οικογένεια της.
Πηγή: reporter.com.cy

Send this to a friend