Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Στην Αγία Νάπα έφτιαξαν ένα «αστέρι» για τον Παντελή Παντελίδη
Στην Αγία Νάπα έφτιαξαν ένα «αστέρι» για τον Παντελή Παντελίδη

Στην Αγία Νάπα έφτιαξαν ένα «αστέρι» για τον Παντελή Παντελίδη

Από την Τρίτη 11 Ιουλίου στην πλατεία διασημοτήτων στην Αγία Νάπα, «φωτίζει» και το αστέρι του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή.
Μπορεί να πέρασε κιόλας ένας χρόνος από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη, για τους θαυμαστές του παρόλα αυτά, το άστρο του δεν έχει ξεθωριάσει ούτε στιγμή. Ένας καλλιτέχνης ο οποίος μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί αντίστοιχα σε Ελλάδα και Κύπρο, αποκτώντας χωρίς υπερβολή, πολλούς και φανατικούς ακόλουθους.

Ένεκα αυτής της αγάπης και της δημοφιλίας του κόσμου για τον Παντελή Παντελίδη, ο Δήμος Αγίας Νάπας αποφάσισε να τον τιμήσει χαρίζοντας του ένα αστέρι στην πλατεία διασημοτήτων που βρίσκεται στην πόλη.

Τα αποκαλυπτήρια της πλάκας – αστέρι με το όνομα του τραγουδιστή πραγματοποιήθηκαν σε μια συγκινησιακή τελετή την Τρίτη 11 Ιουλίου, παρουσία του Δημάρχου Αγίας Νάπας Γιάννη Καρούσου και των αδελφών του τραγουδιστή Κωνσταντίνου και Τριαντάφυλλου οι οποίοι παρέλαβαν επίσης μια μεταθανάτια πλακέτα καθώς και αναμνηστικά δώρα, ανάμεσά τους η εικόνα της Παναγίας Αγίας Νάπας με την θερμή παράκληση όπως τοποθετηθεί στον τάφο του.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Κυριάκος Χ’’ Γιάννης και πλήθος κόσμου.

Πηγή: city.sigmalive.com

Send this to a friend