Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ατενίζοντας τη θέα από το Radisson Blu – Στην τελική ευθεία οι εργασίες (pics-video)
Ατενίζοντας τη θέα από το Radisson Blu – Στην τελική ευθεία οι εργασίες (pics-video)

Ατενίζοντας τη θέα από το Radisson Blu – Στην τελική ευθεία οι εργασίες (pics-video)

Στο υπό ανέγερση Radisson Blu στη Λάρνακα είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν εκλεκτές προσωπικότητες, κρατικοί και πολιτειακοί αξιωματούχοι και εκπρόσωποι του τύπου.

Σχεδιασμένο από τους κορυφαίους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων στον κόσμο, προσθέτοντας τη φιλοσοφία Carlson Rezidor για καινοτόμα ξενοδοχεία πρώτης κατηγορίας, Radisson Blu θα προσφέρει γνήσια φιλοξενία στους επισκέπτες του.

Βάσει των σχεδιασμών, θα υπάρχει mall στο ισόγειο με 20 περίπου καταστήματα, το οποίο υπολογίζεται να παραδοθεί μέχρι τέλος του χρόνου. Ήδη υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον και ανταγωνισμός για τα μαγαζιά.

Διαβάστε επίσης: Στην τελική ευθεία το Radisson Blu που θα εκτοξεύσει τη Λάρνακα (pics)

Το ξενοδοχείο αναμένεται να παραδοθεί τον Μάρτιο του 2018 για να ανοίξει τις πύλες του τον Απρίλιο. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου ξεκινούν από τον πέμπτο όροφο, προσφέροντας απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα της Λάρνακας.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 106 κομψά δωμάτια με ελάχιστο μέγεθος 34 τετραγωνικών μέτρων και σουίτες μέχρι 56 τετραγωνικών μέτρων.

Εξάλλου, οι εγκαταστάσεις εκδηλώσεων εκτείνονται σε 350 τετραγωνικά μέτρα.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν αίθουσες συσκέψεων και μια αίθουσα συνεδριάσεων για κάθε περίσταση, από μια μοναδική εντυπωσιακή εταιρική εκδήλωση μέχρι μικρές ιδιωτικές συναντήσεις. Η αίθουσα συνεδριάσεων του 16ου ορόφου, είναι ιδανική για οποιαδήποτε συνάντηση ή κοινωνική εκδήλωση στη Λάρνακα.

Στρατηγικός στόχος του ξενοδοχείου είναι η προσέλκυση επιχειρηματικού τουρισμού.

Πηγή: inbusinessnews.com

Send this to a friend