Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ανακαλύψαμε έναν τροπικό επίγειο παράδεισο στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας (pics)
Ανακαλύψαμε έναν τροπικό επίγειο παράδεισο στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας (pics)

Ανακαλύψαμε έναν τροπικό επίγειο παράδεισο στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας (pics)

Τοποθετημένες δίπλα ακριβώς στη θάλασσα, οι πετρόχτιστες Elya Beach Suites στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας αποτελούν ένα μοναδικό σύμπλεγμα με Beach Suites, που θα σου χαρίσουν αξέχαστες διακοπές με την οικογένεια ή και με παρέα.

Αρχικά θα σε εντυπωσιάσει η τοποθεσία τους, μιας και είναι χτισμένες ανάμεσα σε ελαιόδεντρα, και σχεδιασμένες ειδικά για να προσφέρουν ήσυχες και χαλαρωτικές διακοπές, μακριά από τη φασαρία των πόλεων και με παροχές που θα κάνουν τη διαμονή σου όσο ακόμα πιο άνετη και οικεία.

Η δε πισίνα τους, θα χαρίσει στις διακοπές σου τη δροσιά που είναι απαραίτητη, είναι ιδανική για ενήλικες και για παιδιά. Όλο το συγκρότημα κατοικιών περιτριγυρίζεται από κήπο, διαθέτει άμεση πρόσβαση σε μια αποκλειστική καθαρή αμμώδη παραλία με καθαρή και ήρεμη θάλασσα, ενώ στο beach bar που δεσπόζει δίπλα στην παραλία, θα περάσεις τις καλύτερες στιγμές της μέρας!

Σημείωσε ότι οι χώροι του έχουν πρόσφατα ανακαινισθεί πλήρως, παρέχοντας σου ανέσεις όπως Jacuzzi, μπάρμπεκιου, ευρύχωρες αυλές, δωρεάν Wi-Fi κ.λπ.

Διατίθενται beach house των 3ών υπνοδωματίων (για 6 άτομα maximum), beach house των 2 υπνοδωματίων (ιδανικά για μια οικογένεια των 4ων ατόμων), beach apartment του 1οςυπνοδωματίου και 3ών υπνοδωματίων beach house με τζάκι! Όλα τα σπιτάκια διαθέτουν κουζίνες για προετοιμασία γευμάτων, ιδιωτικό μπάνιο, κλιματισμό, καθιστικό, τραπεζαρία, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης και πλυντήριο ρούχων και κάποια ευρύχωρες αυλές.

Αν δεν κανόνισες ακόμα διακοπές, έχεις ήδη την επιλογή!

Πληρ. Facebook
Tηλ. 24817304
E-mail: [email protected]
http://elyabeachsuites.com/

Πηγή: timeoutcyprus.com

Send this to a friend