Home ΛΑΡΝΑΚΑ Εικόνες αηδίας : Η πιο βρόμικη πολυκατοικία της Λάρνακας – Δεινοπαθούν οι κάτοικοι
Εικόνες αηδίας : Η πιο βρόμικη πολυκατοικία της Λάρνακας – Δεινοπαθούν οι κάτοικοι

Εικόνες αηδίας : Η πιο βρόμικη πολυκατοικία της Λάρνακας – Δεινοπαθούν οι κάτοικοι

Ζουν μέσα στα λύματα…

Δεινοπαθούν μέσα στη δυσωδία και τα κουνούπια, οι κάτοικοι της περιοχής Μητρόπολης Σωτήρος, εξ αιτίας πολυκατοικίας της οποίας οι διαχειριστές δεν εννοούν να καθαρίσουν τα λιμνάζοντα ύδατα που ξεχειλίζουν από το σύστημα αποχέτευσης.

Η πιο βρόμικη πολυκατοικία της Λάρνακας

Στον υπόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας, βρίσκεται μονίμως ένα «έλος» από βρόμικα νερά που έχουν πρασινίσει, καταγγέλλουν περίοικοι που έχουν βαρεθεί να κάνουν καταγγελίες και να μην υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.

Η κατάσταση χειροτερεύει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, κατά τους οποίους οι γείτονες δεν τολμούν όχι μόνο να ανοίξουν παράθυρα, αλλά ούτε καν να καθίσουν στη βεράντα τους τη νύχτα. Δεν είναι μόνο η άσχημη μυρωδιά των βοθρολυμάτων που δεν τους επιτρέπει να ξεμυτίσουν. Είναι και τα μολυσμένα κουνούπια που τους επιτίθενται προκαλώντας τους δερματικές μολύνσεις, κατήγγειλαν κάτοικοι.

Τι λέει ο Δήμος…

Ο Δήμος Λάρνακας με τον οποίο επικοινωνήσαμε, έχει προβεί επανειλημμένως σε συστάσεις προς τη Διαχείριση της πολυκατοικίας χωρίς όμως ποτέ να έχει συμμορφωθεί. Μάλιστα αρμόδιος λειτουργός ανέφερε ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά ο Δήμος εναντίον της Διαχείρισης της πολυκατοικίας.

ΕΡΩΤΉΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ:

Όλα καλά και άγια λέμε εμείς. Όμως μέχρι να κινηθούν τα γρανάζια της Δικαιοσύνης, τι θα γίνει με αυτούς τους κακόμοιρους τους γείτονες; Θα πρέπει να ανέχονται τη βρόμα, ή μήπως θα πρέπει να περιμένουν μέχρι κάποιος αρρωστήσει;

Άραγε, δε θα μπορούσε ο Δήμος να επέμβει με τον ίδιο τρόπο που επεμβαίνει στον καθαρισμό οικοπέδων των ιδιοκτητών που δε συμμορφώνονται;

Μισθώστε μια αντλία βρε παιδιά και στείλτε το λογαριασμό στους Δημοτικούς φόρους των διαμερισμάτων. Δεν μπορεί, κάποια λύση μπορείτε να βρείτε. Τόσοι εγκέφαλοι είστε εκεί!!!

Send this to a friend