Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Μάριος Τζιούβας: Η αναγκαστική φυγή από την Πλατεία Παλλάς, η δυνατή επιστροφή, η Λάρνακα της κρίσης και άλλα πολλά… (video-pics)
Μάριος Τζιούβας: Η αναγκαστική φυγή από την Πλατεία Παλλάς, η δυνατή επιστροφή, η Λάρνακα της κρίσης και άλλα πολλά… (video-pics)

Μάριος Τζιούβας: Η αναγκαστική φυγή από την Πλατεία Παλλάς, η δυνατή επιστροφή, η Λάρνακα της κρίσης και άλλα πολλά… (video-pics)

Το LarnakaTV συνεχίζει τις αναφορές του για διάφορες επιχειρήσεις που στεγάζονται στη Λάρνακα.

Αυτή την φορά συνομιλήσαμε με έναν από τους παλαιότερους οπτικούς που στεγάζονται στη πόλη μας και ένα εξαίρετο και χαμογελαστό άνθρωπο,  τον κ. Μάριο Τζιούβα (στην κεντρική φώτο μαζί με την γυναίκα του Μαρία Τζιούβα) ο οποίος μας είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Ο κ.Τζιούβας μεταξύ άλλων, μας μίλησε για το νέο του κατάστημα (MARIOS TZIOUVAS OPTICAL HOUSE) αλλά και για τους λόγους που τον οδήγησαν να φύγει από την πολυσύχναστη πλατεία της πόλης (Πλατεία Παλλάς). Οι απόψεις του ενδέχεται να συζητηθούν, στέλνοντας παράλληλα και αρκετά μηνύματα στο Δημαρχείο της πόλης μας.

Δείτε το βίντεο με τις τοποθετήσεις του, αλλά και το νέο κατάστημα του κ Τζιούβα το οποίο βρίσκεται στην πάροδο απέναντι από το “Acapella”, δίπλα συγκεκριμένα από τους “Αθηαινίτες”.

Υ.Γ. Να σημειώσουμε ότι το κατάστημα οπτικών του κ.Μάριου Τζιούβα άνοιξε αν και συνεχίζονται ακόμα οι εργασίες μέχρι να φτάσει στην τελική του μορφή…

Μαρία Πορφυρίου

Send this to a friend