Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΘΝΗ Έκαψαν το πρόσωπο 21χρονης καλλονής – Βρισκόταν στην Κύπρο για μήνες και μόλις είχε επιστρέψει στο Λονδίνο – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Έκαψαν το πρόσωπο 21χρονης καλλονής – Βρισκόταν στην Κύπρο για μήνες και μόλις είχε επιστρέψει στο Λονδίνο – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Έκαψαν το πρόσωπο 21χρονης καλλονής – Βρισκόταν στην Κύπρο για μήνες και μόλις είχε επιστρέψει στο Λονδίνο – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Είναι από τις ειδήσεις που μόνο θλίψη μπορούν να προκαλέσουν… Πανέμορφη φοιτήτρια δέχθηκε φρικτή επίθεση με οξύ παραμονές των 21ων γενεθλίων της.

Το αποτέλεσμα ήταν να μείνουν τραύματα στο πρόσωπο, το κορμί της και την ψυχή της. Τραύματα που δεν θα ξεπεραστούν ποτέ.

Η πανέμορφη Resham Khan μόλις είχε επιστρέψει στο Λονδίνο από την Κύπρο, όπου βρισκόταν για περίοδο εννέα μηνών, στο πλαίσιο προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών. Ενώ βρισκόταν σε όχημα με τον 37χρονο ξάδερφό της, άγνωστος τους επιτέθηκε με οξύ. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο αυτοκίνητο που οδηγούσαν ήταν σταματημένο σε φώτα τροχαίας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Εν συνεχεία, προκλήθηκε ατύχημα, αφού είχαν καεί τα μάτια και των δυο.

Ακολούθως, βγήκαν έξω από το αυτοκίνητο πανικόβλητοι και εκλιπαρούσαν για βοήθεια, πριν τους μεταφέρει αυτοκινητιστής σε τοπικό νοσοκομείο του Μπέκτον (ανατολικό Λονδίνο).

Η Ρεσάμ υπέστη εγκαύματα στα χέρια, τα πόδια, το πρόσωπο και τον ώμο, ενώ θα χρειαστεί μοσχεύματα. Έχει πάθει προσωρινή τύφλωση στο αριστερό μάτι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Huffington Post, η φοιτήτρια της διοίκησης επιχειρήσεων έγραψε στον λογαριασμό της στο twitter: «Είμαι ευγνώμων σε όλους όσοι προσευχήθηκαν για μένα. Νοιώθω ευλογημένη που έχω τα άκρα μου και τις αισθήσεις μου. Αλλά αγαπούσα το πρόσωπό μου και το σώμα μου. Σας παρακαλώ να είστε όλοι περήφανοι και χαρούμενoι για το δέρμα σας. Είστε όλοι όμορφοι. Να εκτιμάτε και να αγαπάτε τους εαυτούς σας. Είμαι συντετριμμένη. Ακόμα διερωτώμαι αν η ζωή μου θα είναι η ίδια».

Ο ξάδερφος της έχει υποστεί πανομοιότυπα τραύματα και έχει επίσης τύφλωση στο ένα μάτι.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν οδηγήσει κάπου.

Απόδοση-επιμέλεια: ThemaOnline

Send this to a friend