Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Την Πέμπτη στα κατεχόμενα ο τελικός του Τουρκικού Survivor – Δείτε που θα γίνει (φωτογραφίες-Βίντεο)
Την Πέμπτη στα κατεχόμενα ο τελικός του Τουρκικού Survivor – Δείτε που θα γίνει (φωτογραφίες-Βίντεο)

Την Πέμπτη στα κατεχόμενα ο τελικός του Τουρκικού Survivor – Δείτε που θα γίνει (φωτογραφίες-Βίντεο)

Ολοκληρώνεται την Πέμπτη το τούρκικο Survivor και όπως αναφέρει ο τελικός του θα γίνει σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Βοκολίδα,

Στη Τουρκία το Survivor μετράει την ενδέκατη χρονιά προβολής του και είναι ιδιαίτερα αγαπητό, ενώ ο τελικός του στα κατεχόμενα δεν είναι τυχαίος αφού συνήθως προκύπτει μετά από διαφημιστικές συμφωνίες σε μια προσπάθεια προβολής των τουριστικών θερέτρων.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθεί στην κατεχόμενη Κύπρο ο τελικός καθώς επιλέχθηκε και άλλες χρονιές .

Ο Τούρκος παραγωγός , Acun Ilıcalı, ο οποίος έχει και υπό την ευθύνη του το ελληνικό Survivor και ον είδαμε να παρουσιάζει και το ελληνικό Survivor αποφάσισε για ακόμη μία φορά ότι το κατεχόμενο χωριό Βοκολίδα θα φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό.

Η τουριστική Βοκολιδα

Τα τελευταία χρόνια έχουν επενδυθεί πολλά εκατομμύρια ώστε η περιοχή να μετατραπεί σε ένα μικρό πολυτελέστατο τουριστικό θέρετρο αφού με εντολή του «υπουργικού συμβουλίου» μετατράπηκε σε ζώνη ειδικής τουριστικής ανάπτυξης και με χρηματοδότηση από την Τράπεζα Αναπτύξεως της Τουρκίας και Τούρκους επενδυτές όλα άλλαξαν.

Το αποτέλεσμα ήταν να γεμίσει η περιοχή με πολυτελέστατα ξενοδοχεία και καζίνο τα οποία προσελκύουν τουρίστες από όλο τον κόσμο

Ο Τούρκος παραγωγός επέλεξε φέτος το «Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel & Spa’da» (Κιβωτός του Νώε) για να γίνει το τελικός του Survivor.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το εν λόγω θέρετρο παίρνει την ευθύνη για την φιλοξενία του τελικού Survivor.

Το ξενοδοχείο θα φιλοξενήσει εκτός από την παραγωγή του Survivor και τους θεατές που θα ταξιδέψουν εκεί για να παρακολουθήσουν τον τελικό.

Δειτε φωτογραφίες από το θέρετρο:

Πηγή: offsite.com.cy

Send this to a friend