Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Κλειστοί δρόμοι ανά επαρχία λόγω έργων-Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στη Λάρνακα
Κλειστοί δρόμοι ανά επαρχία λόγω έργων-Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στη Λάρνακα

Κλειστοί δρόμοι ανά επαρχία λόγω έργων-Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στη Λάρνακα

Αστυνομική ενημέρωση για το οδικό δίκτυο – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί ανά επαρχία

Για όσους ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν το οδικό δίκτυο, η Αστυνομία ενημερώνει ότι σύμφωνα με τις πρωινές αναφορές που έλαβε, στις κύριες οδικές αρτηρίες δεν παρατηρείται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα.

Σε ορισμένες περιοχές, λόγω εργασιών, παρατηρούνται κάποια μικροπροβλήματα και οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεχτικοί.

Στην επαρχία Λάρνακας τμήμα του δρόμου Κιτίου –Μαζωτού, μήκους έξι χιλιομέτρων περίπου, από τη συμβολή του παρά το πάρκο Καμήλων, μέχρι τη συμβολή του παρά τους Σοφτάδες, θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης οδικών έργων. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω του παραλιακού δρόμου Μαζωτού – Περβολιών.

Μεταξύ των ωρών 08:30 – 17:00, το Τμήμα Δασών θα προβεί σε εργασίες κλαδέματος και ποτίσματος των θάμνων της κεντρικής νησίδας των αυτοκινητόδρομων της Επαρχίας Λάρνακας. Κατά την πιο πάνω περίοδο, θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 1,5χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Μεταξύ των ωρών 08:00 – 14:00, θα εκτελούνται εργασίες για επιδιόρθωση των ρωγμών του οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρόμιο Λάρνακας – Παραλιμνίου, με κατεύθυνση προς Παραλίμνι μετά την έξοδο Δρομολαξιάς, τον αυτοκινητόδρομο Παραλιμνίου – Αεροδρόμιο Λάρνακας, με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο, μετά την έξοδο Λιβαδιών, τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακα – Κοφίνου, με κατεύθυνση προς Κοφίνου, μετά τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού και τον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου – Λάρνακας, με κατεύθυνση προς Λάρνακα, κοντά στην έξοδο Αγγλισίδων. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 500μ. περίπου η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Στην επαρχία Λεμεσού, διεξάγονται εργασίες στην οδό Αγίας Φυλάξεως από τη συμβολή της με την οδό Πολυγνώστου, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Στέλιου Κυριακίδη. Οι οδηγοί καλούνται να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Μεταξύ των ωρών 07:30 – 16:00, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης στη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου, με κατεύθυνση προς Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών η σήραγγα θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση πριν τη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου, θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Μεταξύ των ωρών 09:00 – 16:00, στο τμήμα από την έξοδο Ανθούπολης (Ύψωνα) μέχρι τη γέφυρα Πέτρας του Ρωμιού, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού θα εκτελούνται, εργασίες συντήρησης των δέντρων και θάμνων της κεντρικής νησίδας από το Τμήμα Δασών. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις σε μήκος 1500μ. περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Μεταξύ των ωρών 08:00 – 16:30, σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου και στις δύο κατευθύνσεις, σε μήκος δρόμου 1,5 – 2 χλμ., στην κεντρική διαχωριστική νησίδα για συνολικό μήκος 11 χιλιομέτρων περίπου, θα εκτελούνται εργασίες από το Τμήμα Δασών. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας.

Σε τμήμα του δρόμου Λουκρουνού – Σίμου, εκτελούνται εργασίες σταθεροποίησης κατολίσθησης και ανακατασκευής τμήματος του πιο πάνω δρόμου από ιδιώτη Εργολάβο. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η πρόσβαση προς το χωριό Σίμου τόσο με κατεύθυνση από Πάφο προς Πόλη Χρυσοχούς όσο και με κατεύθυνση από Πόλη Χρυσοχούς προς Πάφο, θα γίνεται από τον κύριο δρόμο Πολέμι – Παναγιά.

Send this to a friend