Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑ: 165 συσκευασίες με κοκαίνη απέβαλαν τα δύο άτομα που έφτασαν στην Κύπρο – Βρίσκονται ακόμη στο Γενικό Νοσοκομείο
ΛΑΡΝΑΚΑ: 165 συσκευασίες με κοκαίνη απέβαλαν τα δύο άτομα που έφτασαν στην Κύπρο – Βρίσκονται ακόμη στο Γενικό Νοσοκομείο

ΛΑΡΝΑΚΑ: 165 συσκευασίες με κοκαίνη απέβαλαν τα δύο άτομα που έφτασαν στην Κύπρο – Βρίσκονται ακόμη στο Γενικό Νοσοκομείο

Συνολικά 165 συσκευασίες που περιείχαν δύο περίπου κιλά κοκαΐνη απέβαλαν από το σώμα τους δύο Ολλανδοί, οι οποίοι έφτασαν τη Δευτέρα το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το Βέλγιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ύποπτοι παραμένουν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου μεταφέρθηκαν για να αποβάλουν τις συσκευασίες με κοκαΐνη που είχαν στο σώμα τους.

Τελικά οι δύο Ολλανδοί απέβαλαν 165 αυγοειδής συσκευασίες οι οποίες είχαν βάρος δύο περίπου κιλά κοκαΐνης.

Αργότερα σήμερα οι δύο ύποπτοι θα πάρουν εξιτήριο από το Νοσοκομείο και θα μεταφερθούν σε αστυνομικά κρατητήρια δυνάμει του διατάγματος κράτησης οκτώ ημερών που εξέδωσε την Τρίτη 13/6 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Λόγω της διαδικασίας για αποβολή των ξένων αντικειμένων από τα σώματα των δύο Ολλανδών, η διαδικασία προσωποκράτησης διεξήχθη στο δωμάτιο του Νοσοκομείου.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες της ΥΚΑΝ για εντοπισμό για εντοπισμό και σύλληψη των συνεργατών των δύο υπόπτων.

Υπενθυμίζεται ότι ύστερα από πληροφορίες της ΥΚΑΝ οι δύο Ολλανδοί εντοπίστηκαν τη Δευτέρα το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Λάρνακας και με γραπτή συγκατάθεση τους οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο Λάρνακας όπου ύστερα από ακτινολογικό και ιατρικό έλεγχο εντοπίστηκαν στο σώμα τους ξένα αντικείμενα.

Οι δύο ύποπτοι παραδέχθηκαν ότι είχαν στο σώμα τους κοκαΐνη και ζήτησαν ιατρική βοήθεια για να αποβάλουν τα ξένα σώματα, διαδικασία η οποία κράτησε  δύο μέρες.

Την υπόθεση διερευνά το κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Λάρνακας.

Από ΚΥΠΕ

 

 

 

Send this to a friend