Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Νίκος Στυλιανού: Του αξίζει μια επιβράβευση!
Νίκος Στυλιανού: Του αξίζει μια επιβράβευση!

Νίκος Στυλιανού: Του αξίζει μια επιβράβευση!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Υπάρχει ένας άγραφος κανόνας (που δεν είναι λανθασμένος απαραίτητα) ότι ο καλύτερος παίκτης ενός αγώνα, ή πολύ περισσότερο, ενός πρωταθλήματος, να ανήκει στην ομάδα που κερδίζει ένα παιχνίδι, ή το τρόπαιο. Αυτόν τον άγραφο (επαναλαμβάνουμε) κανόνα, τον είδαμε ουκ ολίγες φορές να ισχύει και σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, ο κορυφαίος παίκτης, να μην ανήκει στον εκάστοτε νικητή.

Πριν όμως περάσουμε στο… ψητό, να θυμίσουμε ότι σε μια περσινή μας ανάρτηση, είχαμε αναφέρει ότι στο Νίκο Στυλιανού, τον άσο του Κεραυνού θα άξιζε μια επιβράβευση, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα αναδεικνυόταν ως ο κορυφαίος Κύπριος παίκτης του πρωταθλήματος, αν η ομάδα του κατακτούσε τον τίτλο.

Αυτό λοιπόν έγινε φέτος και η αλήθεια, είναι ότι ο εκ Λάρνακος διεθνής σμολ-φόργουοντ, κρατήθηκε στα ίδια ψηλά στάνταρ απόδοσης, βοηθώντας στα μέγιστα την ομάδα του να φθάσει στη «Γη της Επαγγελίας» μετά από εννέα χρόνια.

Χωρίς βέβαια να υποτιμούμε ή να παρακάμπτουμε τις προσπάθειες άλλων δικών μας παιδιών (γιατί ΟΛΑ αυτά τα παιδιά είναι δικά μας) πιστεύουμε ότι -ειδικά τώρα που ο Κεραυνός πήρε τον τίτλο- στο Νίκο Στυλιανού, αξίζει μια σπουδαία ατομική διάκριση.

Εμείς το μόνο που μπορούμε να εκφέρουμε, είναι μια άποψη. Οι αρμόδιοι είναι υπεύθυνη για να κρίνουν και να αποφασίσουν όταν θα γίνει η τελετή βραβεύσεων της ΚΟΚ, δεν είμαστε εμείς.

Πηγή: goal.philenews.com

Send this to a friend