Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Ο κακός χαμός στο μαγαζί που τραγουδά η Βίσση! Φώναζε: «Σας παρακαλώ, σταματήστε. Δεν είναι πράγματα αυτά»
Ο κακός χαμός στο μαγαζί που τραγουδά η Βίσση! Φώναζε: «Σας παρακαλώ, σταματήστε. Δεν είναι πράγματα αυτά»

Ο κακός χαμός στο μαγαζί που τραγουδά η Βίσση! Φώναζε: «Σας παρακαλώ, σταματήστε. Δεν είναι πράγματα αυτά»

Η Κύπρια τραγουδίστρια αναγκάστηκε να απομακρυνθεί…

«Σας παρακαλώ, σταματήστε. Δεν είναι πράγματα αυτά» φώναζε έντρομη η Άννα Βίσση από το μικρόφωνο, βλέποντας τις δύο παρέες στα πρώτα τραπέζια να πιάνονται στα χέρια σύμφωνα με όσα αναφέρει το iapopsi.

«Μην το κάνετε αυτό. Μην τσακώνεστε. Είστε φίλοι και αύριο θα το μετανιώσετε» έλεγε η τραγουδίστρια, η οποία μάλιστα αναγκάστηκε να απομακρυνθεί από την σκηνή αφού οι καρέκλες και τα ποτήρια που άρχισαν να εκτοξεύονται θα μπορούσαν να την τραυματίσουν.

Τι συνέβη; Ενώ το πρόγραμμα έδειχνε να κυλάει ομαλά, ξαφνικά δύο παρέες των μπροστινών τραπεζιών, που σύμφωνα με όσα διέρρευσαν ήταν γόνοι καλών οικογενειών, πιάστηκαν στα χέρια.

Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα δεν άργησαν να φουντώσουν, με το ξύλο να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας. Οι αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για άγριες κλωτσιές και μπουνιές, που αν και επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και οι ιθύνοντες του μαγαζιού να τους χωρίσουν δεν τα κατάφεραν. 

Πηγή: tothemaonline

Send this to a friend