Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Σταματά η καθημερινή κυκλοφορία ιστορικής εφημερίδας στην Κύπρο – Αλλάζει στρατηγική – Τι θα γίνει με το προσωπικό
Σταματά η καθημερινή κυκλοφορία ιστορικής εφημερίδας στην Κύπρο – Αλλάζει στρατηγική – Τι θα γίνει με το προσωπικό

Σταματά η καθημερινή κυκλοφορία ιστορικής εφημερίδας στην Κύπρο – Αλλάζει στρατηγική – Τι θα γίνει με το προσωπικό

Μετά από 41χρονια καθημερινής κυκλοφορίας η διοίκηση του ομίλου στον οποίο ανήκει η εφημερίδα αποφάσισε πως χρειάζεται αλλαγή στρατηγικής, όχι για να «μικρύνει» η εφημερίδα, αλλά για να «μεγαλώσει» ακόμα περισσότερο.

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Ο λόγος για την εφημερίδα «ΣΗΜΕΡΙΝΗ» που μετά από 14.000 και πλέον «φύλλα» σταματά την καθημερινή κυκλοφορία της, αφού θα εκδίδεται πλέον κάθε Κυριακή.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή η στρατηγική αυτή απόφαση λήφθηκε ώστε η εφημερίδα να γίνει ακόμα πιο «δυνατή» αφού θα περιλαμβάνει αναλύσεις, απόψεις και αποκλειστικά ρεπορτάζ που θα κάνουν αίσθηση, ενώ και ο συνολικός αριθμός σελίδων θα ανεβεί στις 56.

Η αλλαγή αυτή θα γίνει από την μεθεπόμενη Κυριακή 28/5  και όπως έγκυρα έχουμε ενημερωθεί όχι μόνο δεν είναι ένα βήμα προς τα πίσω, αλλά μια κίνηση ανάπτυξης αφού θα ενισχυθεί και η συντακτική ομάδα.

Αναφορικά με το προσωπικό και τη δημοσιογραφική ομάδα όπως υποστηρίζει υπεύθυνο άτομο του συγκροτήματος θα παραμείνουν όλοι στις θέσεις τους, δεν θα γίνουν απολύσεις ούτε μειώσεις μισθών και τις υπόλοιπες μέρες της βδομάδας οι συντάκτες θα «απορροφηθούν» από άλλα μέσα του  «ΔΙΑ».

Πηγή: tothemaonline

Send this to a friend