Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Φορτώστε λούσα Κυπραίες μου… Ανοίγουν τα μπαρ σε Λάρνακα, Πρωταρά και Λεμεσό
Φορτώστε λούσα Κυπραίες μου… Ανοίγουν τα μπαρ σε Λάρνακα, Πρωταρά και Λεμεσό

Φορτώστε λούσα Κυπραίες μου… Ανοίγουν τα μπαρ σε Λάρνακα, Πρωταρά και Λεμεσό

Αγάπες μου κρατήστε τις τουαλέτες που ράψατε, αγοράσατε, ξεθάψατε από μπαούλα, συναρμολογήσατε, δανειστήκατε για το κόκκινο χαλί στα Madame Figaro Awards.

Γράφει η Ταμάρα Παπάρα

Αυτά όλα που φορέσατε τέλος πάντων και στο Pavilion για να ακούσετε τα μουσικά αριστουργήματα του Αργυρού (Who?). Κλείστε πάλι ραντεβού σε αισθητικούς, κομμωτήρια, μακιγιέζ, αμπιγέρ, μπαλαντέρ, μασέζ, πλαστικούς, κτηνίατρους, solarium, planetarium και πάσης φύσης ειδικών σε γενικές κατασκευές και αναστηλώσεις!

Έρχεται η Λαίδη στην Κύπρο για συναυλία. Έρχεται η Άντζελα κοντά μας! Antzela Demetriou LIVE!

Καταφθάνει η Βασίλισσα της καψούρας στα Κοκκινοχώρια, στην Κοκκινοτριμιθιά, στη Κυπερούντα, θα σας γελάσω. Θα το ψάξω και θα σας κρατάω ενήμερες.

Ανοίγουν και τα καλοκαιρινά μπαρ της Λεμεσού και του Πρωταρά, ανοίγουν οι ουρανοί και ποιος μας σώζει? Βγάλτε έξω τα καφτάνια, τα τουρμπάνια, τα σανδάλια, τα φουλάρια (αυτό το έθνικ τέλος πάντων που έγινε λατρεία), φέτος προβλέπεται ζεστή μάχη για το ποια φοράει το καφτάνι με το τουρμπάνι καλύτερα. Γιατί αυτό το έθνικ λουκ που έφτασε στο νησί μας με περίπου 15 χρόνια καθυστέρηση, είναι η νέα μανία που θα κάνει φέτος τη στιλιστική διαφορά στα καλοκαιρινά κυπριακά θέρετρα. Τι Μαρόκο τι Πρωταράς? Τι Bali τι Λεμεσός? Τι Ινδία τι Λάρνακα?

Διαβάστε περισσότερα στο offsite.com.cy

 

Send this to a friend