Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Football Loop Dizzy Challenge: Φώτης Παπουλής IN ACTION! Δείτε τον άσσο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ να κτυπά πέναλτι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί !
Football Loop Dizzy Challenge: Φώτης Παπουλής IN ACTION! Δείτε τον άσσο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ να κτυπά πέναλτι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί !

Football Loop Dizzy Challenge: Φώτης Παπουλής IN ACTION! Δείτε τον άσσο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ να κτυπά πέναλτι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί !

H CleverApps Holdings Limited (Football Loop Cyprus, Greece England) σε συνεργασία με την Παγκύπρια Οργάνωση Αποκατάστασης Αναπήρων (ΠΟΑΑ), βρήκαν ένα πρωτότυπο τρόπο για να προβάλουν το πρόβλημα της έλλειψης προσβασιμότητας συνανθρώπων μας με αναπηρία,μέσω μιας δοκιμασίας.

Η δοκιμασία ονομάζεται Dizzy Penalty Challenge και είναι κάτι που έγινε και σε άλλες χώρες με διάφορα κοινωνικά μηνύματα. Για παράδειγμα, στην Αγγλία οι παίχτες της Arsenal το έκαναν για ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα φτώχειας, κοινωνικής ανισότητας και κλιματικής αλλαγής. Πατήστε στον σύνδεσμο που ακολουθεί για να πάρετε μια ιδέα περί τίνος πρόκειται

Στην προκειμένη περίπτωση , οι δύο οργανωτές επέλεξαν ποδοσφαιριστές από τις ομάδες της 1ης κατηγορίας για να συμμετάσχουν στο Dizzy Penalty Challenge.

Οι οργανωτές δήλωσαν πως : ” Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνική μας ευθύνης, θα θέλαμε να προβάλουμε το πρόβλημα της ελλιπής προσβασιμότητας συνανθρώπων μας με αναπηρία. Δεν θα επικεντρωθούμε αποκλειστικά στα γήπεδα αλλά και σε χώρους αναψυχής, πεζοδρόμια, στάθμευση σε χώρων αναπήρων από αρτιμελείς συμπολίτες μας κτλ. Οι ποδοσφαιριστές θα συμμετάσχουν σε μια δοκιμασία η οποία θα είναι κάπως αστεία ώστε να τραβήξει και το ενδιαφέρον του κοινού και παράλληλα να μας βοηθήσει να περάσουμε το μήνυμα σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται”.

Πρώτη ομάδα που θα συμμετέχει στο Dizzy Penalty Challenge είναι η ομάδα του ΑΠΟΛΛΟΝΑ με τον Φώτη Παπουλλή.

Send this to a friend