Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Blue Sky Residences: 16 επαύλεις με θέα τη θάλασσα στα Περβόλια Λάρνακας!
Blue Sky Residences: 16 επαύλεις με θέα τη θάλασσα στα Περβόλια Λάρνακας!

Blue Sky Residences: 16 επαύλεις με θέα τη θάλασσα στα Περβόλια Λάρνακας!

Άμεσα ξεκινά η κατασκευή 16 υπερπολυτελών επαύλεων με θέα τη θάλασσα, στα Περβόλια Λάρνακας, από την Quality Group.

Οι παραθαλάσσιες επαύλεις, οι οποίες διαθέτουν πισίνες, περιλαμβάνουν 4 υπνοδωμάτια, ενώ οι υπόλοιπες 12 επαύλεις αποτελούνται από 3 υπνοδωμάτια.

Το Blue Sky Residences είναι ένα από τα τελευταία έργα που λανσάρει η Quality Group, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των ακινήτων.

Κάθε μία από τις επαύλεις διαθέτει ευρύχωρο υπόγειο, με βυθισμένους κήπους, καθώς και ένα δωμάτιο για φιλοξενία φίλων και οικογενειών.

Η εταιρεία κάνει λόγο για «μία αληθινή αρχιτεκτονική δήλωση, χτισμένη με στόχο έναν σύγχρονο τρόπο ζωής με εκπληκτική πανοραμική θέα στη θάλασσα», χαρακτηρίζοντας το Blue Sky Residences ως «παραθαλάσσιο έργο που εξισορροπεί προσεκτικά τον εκλεπτυσμό, την πολυτέλεια και την άνεση».

Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του έργου είναι η άμεση πρόσβαση στην παραλία, club house για τους ενοίκους, αίθουσες για πάρτι και δεξιώσεις, ιδιωτικός δρόμος και χώρος στάθμευσης επισκεπτών, πισίνες υπερχείλισης, πεζοδρομιακές διαδρομές, μεγάλοι χώροι διαβίωσης, δύο κλειστοί χώροι στάθμευσης και ανελκυστήρας.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνεργασία με τον κινεζικό όμιλο Foriseland, η Quality Group ετοιμάζεται για ένα σύγχρονο αθλητικό θέρετρο στην Αλαμινό της Λάρνακας, το Olympia Sports Resort.

Πηγή: inbusinessnews.com

Send this to a friend