Home ΕΞΟΔΟΣ Αυτό το καλοκαίρι τέλος οι κλοπές στην παραλία
Αυτό το καλοκαίρι τέλος οι κλοπές στην παραλία

Αυτό το καλοκαίρι τέλος οι κλοπές στην παραλία

Το καλοκαίρι έρχεται, οι εξορμήσεις μας στην παραλία θα ξεκινήσουν και οι περισσότεροι θα ζήσουμε και πάλι το άγχος: που θα αφήσουμε τα κλειδιά, το κινητό και τα χρήματά μας όσο θα είμαστε μέσα στο νερό;

Η επίσκεψη στην παραλία είναι κάτι που κάνουμε το καλοκαίρι όλοι ειδικά εάν βρισκόμαστε σε ένα ζεστό και ηλιόλουστο μέρος, ωστόσο αυτή η ευχαρίστηση μπορεί να μας φέρει σε δύσκολη θέση, ειδικά αν έχουμε μαζί μας τιμαλφή, όπως ένα κινητό τηλέφωνο, πορτοφόλι με μετρητά και πιστωτικές κάρτες τα κλειδιά του αυτοκινήτου μας και άλλα.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύουμε τα τιμαλφή μας; Κρύψιμο στην τσάντα παραλίας; Να τα κουβαλάμε μαζί μας σε ότι κάνουμε στην παραλία; Περά από τον μπελά που μπαίνουμε ξαφνικά… τι γίνεται όταν αποφασίσουμε να πάμε για κολύμπι; Γνωρίζατε ότι υπάρχουν κλέφτες που ειδικεύονται στην κλοπή τσαντών για την παραλία που γνωρίζουν ότι σίγουρα θα έχουν κάποια πολύτιμα πράγματα μέσα;

Ενεργούν ιδιαίτερα την ώρα που αποσπάται η προσοχή των λουόμενων και εγκαταλείπουν τα τιμαλφή τους, είτε για κολύμπι, περπάτημα ή παιχνίδι στην παραλία, ή ακόμη και όταν κλείνουν τα μάτια τους για ένα ολιγόλεπτο υπνάκο ή κατά την ηλιοθεραπεία. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα ασφάλειας κατά την επίσκεψη μας στις δημοφιλείς τουριστικές παραλίες και ειδικά αυτές που συγκεντρώνουν πολύ κόσμο.

Η νούμερο ένα λύση ώστε να μην πέσετε θύμα κλοπής στην παραλία είναι να έχετε αποφασίσει να μην πάρετε μαζί σας οτιδήποτε αξίας, αυτό ωστόσο, δεν είναι πάντα εφικτό! Τα τελευταία χρόνια έχουν κυκλοφορήσει διάφορα κουτιά ασφαλείας που τοποθετούνται στις ομπρέλες της παραλίας δίνοντας λύση σε αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας όταν επισκεπτόμαστε τις παράλιες το καλοκαίρι.

Ήδη και στην Κύπρο ξεκίνησαν κάποιοι παραλιακοί Δήμοι και beach bars να τοποθετούν κουτιά ασφαλείας για προσωπικά αντικείμενα των λουομένων στις ομπρέλες τους κάτι που θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα των τουριστικών υπηρεσιών τους. Ιδιαίτερα μάλιστα σε μια περίοδο, όπου οι κλοπές σε παραλιακούς χώρους βρίσκονται σε έξαρση, η παροχή της υπηρεσίας του κουτιού ασφάλειας για την φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων των λουόμενων κρίνεται απαραίτητη.

Send this to a friend