Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ανοίγει σήμερα το νέο μεξικάνικο της Λάρνακας (pics)
Ανοίγει σήμερα το νέο μεξικάνικο της Λάρνακας (pics)

Ανοίγει σήμερα το νέο μεξικάνικο της Λάρνακας (pics)

Μία εντυπωσιακή άφιξη που φαίνεται πως θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα.

Τα μεξικάνικα εστιατόρια στην Κύπρο είναι μία πονεμένη ιστορία για αυτούς που αγαπούν τα burrito, τα quesadillas, τα enchiladas, τα guacamole και όλες εκείνες τις υπέροχες γεύσεις και τα πιάτα της γαστρονομίας του Μεξικού. Η αλήθεια είναι πως η μεξικανική κουζίνα στην Κύπρο είναι δυσεύρετη αν και υπήρξαν κατά καιρούς κάποια επιτυχημένα εστιατόρια στη χώρα μας.

Τέτοιου είδους λοιπόν πιάτα μπορείς να βρεις σε κάποια μικρά street food bars ή στο μενού άλλων εστιατορίων αλλά ένα χώρο εστίασης με αποκλειστικά μεξικανική κουζίνα στη Κύπρο θα βρεις πολύ δύσκολα.

Ένα τέτοιο, μεγάλο μεξικανικό εστιατόριο, με μεγάλο μενού και επιλογές με πιάτα από το Μεξικό ανοίγει σήμερα στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα. Πρόκειται για την αλυσίδα εστιατορίων, λιβανέζικης ιδιοκτησίας με το όνομα ‘Pablo Escobar’. Ο Pablo Escobar ήταν γνωστό Κολομβιανός μαφιόζος και συχνά αναφέρεται ως «ο βασιλιάς της κοκαΐνης» και υπήρξε ένας από τους πλουσιότερους εγκληματίες στον κόσμο. Η ζωή του απασχόλησε τόσο το σινεμά όσο και την τηλεόραση με πιο γνωστή τη βιογραφική κινηματογραφική ταινία του 2014 με τον Benicio Del Toro.

Pablo Escobar Restaurant (96257882)
To franchise μεξικανικό εστιατόριο της Λάρνακας είναι εντυπωσιακό. Αλλά εκείνο που μας εντυπωσίασε περισσότερο από τις πρώτες εικόνες που είδαμε είναι τα φωτεινά του χρώματα και οι υπέροχες τοιχογραφίες που διακοσμούν τους τοίχους τους εστιατορίου.

Ο χώρος σου δίνει την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε λαϊκές γειτονιές του Μεξικού τις δεκαετίες του ’50 και του ’60 μέσα σε φωτεινά χρώματα της μεξικανικής υπαίθρου, φιγούρες του Μεξικού και φυσικά την επιβλητική φυσιογνωμία του Pablo Escobar. Το μαγαζί ανοίγει επίσημα το Σάββατο 6 Μαΐου και ανυπομονούμε να βρεθούμε σε αυτό το μεξικανικό σύμπαν από χρώματα, υπέροχες τοιχογραφίες αλλά και γεύσεις.

Το νέο μεξικάνικο εστιατόριο στη Λάρνακα βρίσκεται στις Φοινικούδες και αποτελεί μέρος αλυσίδας εστιατορίων του Λιβάνου που ανοίγει το πρώτο της μαγαζί εκτός της έδρας της. Το εστιατόριο θα σερβίρει γνωστές γεύσεις από το μεξικό αλλά και σειρά από κοκτέιλ με μεξικανική φιλοσοφία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε και την σελίδα του εστιατορίου στο facebook.

Πηγή: timeoutcyprus.com

Send this to a friend