Home ΛΑΡΝΑΚΑ Εορτασμός για την Ημέρας της Νίκης
Εορτασμός για την Ημέρας της Νίκης

Εορτασμός για την Ημέρας της Νίκης

Το Ρωσικό Κέντρο Επιστήμης και Πολιτισμού θα πραγματοποιήσει  σε όλες τις πόλεις εορταστικές εκδηλώσεις αφιερωμένες στον Εορτασμό της Ημέρας της Νίκης.

Οι εορταστικές αυτές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο μεγάλου προγράμματος εκδηλώσεων προς τιμήν της Ημέρας της Νίκης, που είναι προγραμματισμένες για την περίοδο 5 – 9 Μαΐου 2017.

Στη Λάρνακα, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, την Τρίτη, 9 Μαΐου 2017 και ώρα 4.00 μ.μ. στο Παραλιακό Μέτωπο, με τη Συναυλία της Ορχήστρας της Εθνικής Φρουράς της Ρωσίας.

Οι μουσικοί της Ορχήστρας της Εθνικής Φρουράς της Ρωσίας, συμμετέχουν στις ετήσιες παρελάσεις για την Ημέρα της Νίκης, οι οποίες πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στις 9 Μαΐου στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας. Φέτος η Ορχήστρα θα έρθει στην Κύπρο ειδικά για να δημιουργήσει εδώ την επίσημη και μαγευτική ατμόσφαιρα που επικρατεί στην Ημέρα της Νίκης στη Ρωσία και άλλες χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Για τις συναυλίες προς τιμήν της Ημέρας της Νίκης στην Κύπρο, θα έρθουν 56 μουσικοί δεξιοτέχνες πνευστής και συμφωνικής μουσικής, καθώς και 4 τραγουδιστές, οι οποίοι θα εκτελέσουν τα παγκοσμίως γνωστά και αγαπημένα επετειακά τραγούδια της εποχής του πολέμου.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Δήμος Λάρνακας, ενημερώνει το Κοινό ότι την Τρίτη, 9 Μαΐου 2017, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αυτής μεταξύ των ωρών 8.00 μ.μ. με 10.00 μ.μ. θα γίνει ρήψη πυροτεχνημάτων από την Αποβάθρα παρά το Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας.

Σημειώνεται ότι για την εν λόγω χρήση και ρήψη πυροτεχνημάτων έχει εξασφαλιστεί από τους διοργανωτές, ειδική άδεια από τον Επιθεωρητή Εκρηκτικών Υλών.

Send this to a friend