Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Το πρώτο υπερσύγχρονο αθλητικό χωριό έρχεται στην Αλαμινό και θα καταπλήξει τα πλήθη (pics)
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Το πρώτο υπερσύγχρονο αθλητικό χωριό έρχεται στην Αλαμινό και θα καταπλήξει τα πλήθη (pics)

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Το πρώτο υπερσύγχρονο αθλητικό χωριό έρχεται στην Αλαμινό και θα καταπλήξει τα πλήθη (pics)

Το larnakaonlime προ μηνών σας έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα τεράστιο έργο που βρίσκεται στα σκαριά.

Τι γράψαμε:

Αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι μεγάλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Λάρνακα είναι έτοιμη μαζί με Κινέζους επενδυτές να προχωρήσουν σε κάτι πρωτοποριακό και μοναδικό για τα κυπριακά δεδομένα.

Σε μια τεράστια έκταση 111 χιλιάδων μέτρων θα χτιστεί στην Αλαμινό ένα υπερσύγχρονο αθλητικό χωριό. Ένας χώρος όπου θα συνυπάρχουν γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, βόλεϊ, τοξοβολίας και πολλά άλλα.

Επίσης, θα υπάρχουν ξενοδοχειακές μονάδες, γυμναστήρια, κατοικίες και όλα όσα χρειάζεται για να λειτουργήσει ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο. Μάλιστα, με την ολοκλήρωση του πιο πάνω μεγαλεπήβολου έργου, αναμένεται να έχουμε και αύξηση στην κάθοδο ομάδων του εξωτερικού για προετοιμασία στην Κύπρο, καθώς θα παρέχονται όλες οι ανέσεις.

Το συνολικό κόστος του έργου θα ξεπεράσει τα 120 εκατομμύρια ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος του χρόνου να αρχίσουν οι πρώτες εργασίες.

Το πιο πάνω αθλητικό χωριό δεν αποκλείεται να κρατήσει και κάποιες κυπριακές ομάδες στην Κύπρο για προετοιμασία. Το larnakaonline θα σας κρατά ενήμερους για όλες τις εξελίξεις στο πιο πάνω έργο, το οποίο αναμένεται να αναζωογονήσει την επαρχία μας αλλά και να δώσει δουλειά σε πάρα πολλές οικογένειες.

Έτσι θα είναι…

Σήμερα προχωράμε ένα βήμα παραπάνω και σας αποκαλύπτουμε πώς θα είναι το υπερσύγχρονο αθλητικό χωριό, το οποίο θα είναι το μοναδικό στην Κύπρο.

olympia-sports-resort

Send this to a friend