Home ΛΑΡΝΑΚΑ Μιχάλης Γεωργίου: Ο «artuman», οι σπάνιες ζωγραφιές, ο «Γιάννης ο Μάλμπουρο» , η πρώτη έκθεση και πολλά άλλα ενδιαφέροντα…
Μιχάλης Γεωργίου: Ο «artuman», οι σπάνιες ζωγραφιές, ο «Γιάννης ο Μάλμπουρο» , η πρώτη έκθεση και πολλά άλλα ενδιαφέροντα…

Μιχάλης Γεωργίου: Ο «artuman», οι σπάνιες ζωγραφιές, ο «Γιάννης ο Μάλμπουρο» , η πρώτη έκθεση και πολλά άλλα ενδιαφέροντα…

Πολλοί από εσάς θα τον έχετε δει κάπου στο δρόμο ή σε κάποιο χώρο στη Λάρνακα αλλά σίγουρα δεν περνά από το μυαλό σας ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που ζωγράφισε τον περιβόητο πορτρέτο του «Γιαννή του Marlboro».  

Αυτός ο πίνακας  αλλά και άλλοι πολλοί που αφορούν την Λάρνακα αλλά και το «πνεύμα του Σκαλιώτη» θα βρίσκονται στην πρώτη έκθεση που διοργανώνει ο Μιχάλης αυτή την Παρασκευή και Σάββατο (28 και 29 Απριλίου) στον Πολύχωρο Αποθήκες στη Λάρνακα.

Ο τίτλος της έκθεσης είναι «μολ-ήβη». Μια λέξη που χαρακτηρίζει τους πίνακες του Μιχάλη αφού συνδυάζουν το μολύβι ως μέσω επικοινωνίας και την ήβη , τη νεότητα και τη ζωντάνια.

Με την ευκαιρία της έκθεσης λοιπόν, ο συμπολίτης μας Μιχάλης Γεωργίου μίλησε στο LarnakaTV και συγκεκριμένα στην Μαρία Πορφυρίου, σε μια αποκλειστική συνέντευξη, μιας και ο χαμηλών τόνων Μιχάλης Γεωργίου προτίμησε μέχρι στιγμής να κρατήσει απρόσωπο τον «artuman».

Η έκθεση, τα πορτραίτα με τις φιγούρες της Λάρνακας, ο Μουζουράκης, οι εμπνεύσεις του και σε πολλά άλλα,  απαντά μέσω της κάμερας του LarnakaTV o συμπολίτης μας Μιχάλης Γεωργίου που εξέπληξε τους πάντες με τις ζωγραφιές του.

*Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο Stories και ευχαρίστουμε την διεύθυνση για την υπέροχη φιλοξενία.

Συνέντευξη: Μαρία Πορφυρίου

Send this to a friend