Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Συνεχίζονται οι εργασίες στο The Castle Project στο Μακένζυ – Πρώτα το εστιατόριο και ακολούθως η Β΄ Φάση (pics-video)
Συνεχίζονται οι εργασίες στο The Castle Project στο Μακένζυ – Πρώτα το εστιατόριο και ακολούθως η Β΄ Φάση (pics-video)

Συνεχίζονται οι εργασίες στο The Castle Project στο Μακένζυ – Πρώτα το εστιατόριο και ακολούθως η Β΄ Φάση (pics-video)

Συνεχίζονται οι εργασίες για την ανέγερσης της Α’ φάσης του The Castle Project.

Η πρώτη φάση του The Castle Project αναμένεται να είναι έτοιμη μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο του 2017 και είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιάσει.

Όπως σας αναφέραμε πριν από μερικούς μήνες, η μεγάλη επένδυση Λιβάνιου επιχειρηματία με την ονομασία «The Castle Project», στην ακτή Μακένζι, στη Λάρνακα πήρε σάρκα και οστά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η Α’ φάση του έργου θα είναι έτοιμη το Φθινόπωρο του 2017 και θα περιλαμβάνει αρχικά ένα εστιατόριο πολυτελείας πάνω στο κύμα της θάλασσας.

Η Β΄ φάση του «Castle Project» (όπως έχουν διαμορφωθεί πλέον τα δεδομένα), επί της λεωφόρου Τάσου Μητσόπουλου, θα περιλαμβάνει πολυτελή παραλιακά εστιατόρια, συνολικής χωρητικότητας περίπου 2500 ατόμων, μ’ εκλεκτική κουζίνα, παρόμοια των οποίων δεν λειτουργούν πουθενά αλλού στην Κύπρο.

Θα περιλαμβάνει, επίσης, μπαράκια, οργανωμένη παραλία με ομπρέλες και κρεβατάκια, ιδιωτικά τζακούζι και θαλάσσια σπορ. Το κόστος της συγκεκριμένης φάσης θα ξεπεράσει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Θυμηθείτε συμπολίτες πώς θα είναι η μεγάλη επένδυση όταν φυσικά ολοκληρωθεί στο πιο κάτω βίντεο. Ακολουθεί και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Send this to a friend