Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο ΣΚΑΛΙΩΤΗΣ Ο Σκαλιώτης εκφράζει τις ανησυχίες του για την εικόνα στη Γρίβα Διγενή
Ο Σκαλιώτης εκφράζει τις ανησυχίες του για την εικόνα στη Γρίβα Διγενή

Ο Σκαλιώτης εκφράζει τις ανησυχίες του για την εικόνα στη Γρίβα Διγενή

Με αφορμή το τελευταίο μας σχόλιο για τα προστατευτικά κάγκελα που είναι τοποθετημένα στα πεζοδρόμια των λεωφόρων Γρίβα Διγενή και Γρηγόρη Αυξεντίου, στη Λάρνακα, ορισμένα από τα οποία έχουν στραβώσει κι οξειδωθεί, από το δήμο της πόλης ενημερωθήκαμε ότι πρόκειται για πρωτοβουλία του Τμήματος Δημοσίων Έργων και όχι του Δήμου Λάρνακας.

Τα κάγκελα αυτά έχουν τοποθετηθεί πριν από περίπου 5-6 χρόνια από τα Δημόσια Έργα, ωστόσο έκτοτε δεν φαίνεται να έχουν τύχει κάποιας ουσιαστικής συντήρησης, εξού και τα πλείστα απ’ αυτά είναι σε άσχημη κατάσταση και χρειάζονται ένα γερό μπογιάτισμα. Όπως πληροφορούμαστε, ο Δήμος Λάρνακας πιέζει για να συντηρηθούν τα κάγκελα, αλλά μέχρι στιγμής το αίτημά του δεν έχει τύχει θετικής ανταπόκρισης. Όσον αφορά τα αγριόχορτα που έχουν φυτρώσει γύρω από τα κάγκελα αυτά, κυρίως στη λεωφόρο Γρ. Διγενή, αυτά σίγουρα είναι αρμοδιότητα του Δήμου Λάρνακας για να καθαριστούν. Η υπόσχεση που έχουμε πάρει είναι ότι πολύ σύντομα θα γίνει και το ανάλογο ξεχόρτισμα. Το προσωπικό του δημαρχείου είναι λιγοστό και οι ανάγκες για καθαριότητα σ’ όλη την πόλη τεράστιες.

Υπομονή… Πάντως επιμένουμε ότι η εικόνα στη Γρίβα Διγενή με τα αγριόχορτα πάνω στα πεζοδρόμια δεν είναι η πρέπουσα, καθότι πρόκειται για τη λεωφόρο που αποτελεί την είσοδο της πόλης από τη Λευκωσία.

Βάσος Βάσου

Send this to a friend