Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ «Τα Πετεινάρκα» ξύπνησαν το θεατρόφιλο κοινό της Λάρνακας!
«Τα Πετεινάρκα» ξύπνησαν το θεατρόφιλο κοινό της Λάρνακας!

«Τα Πετεινάρκα» ξύπνησαν το θεατρόφιλο κοινό της Λάρνακας!

 H θεατρικής ομάδα Dilettante ανέβασε την παράσταση « Τα Πετεινάρκα».

Μια αμιγώς Κυπριακή κωμωδία με έξυπνο χιούμορ και ερμηνείες που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από επαγγελματικούς θιάσους. Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι απολαύσαμε μια πολύ καλά δουλεμένη παράσταση, κατά τη διάρκεια της οποίας το κοινό δε σταμάτησε να γελά και να το χαίρεται με τη ψυχή του.

Η θεατρική ομάδα Dilettante (ArtON & TheatrOn) δημιουργήθηκε από νεαρούς συμπολίτες μας, ερασιτέχνες ηθοποιούς, που αγαπούν το θέατρο και προσπαθούν να το βάλουν στη ζωή μας ως τρόπο έκφρασης, δημιουργίας και διασκέδασης. Έχουν ως όραμα τους να φέρουν το κοινό της Λάρνακας πιο κοντά στο θέατρο και να αποδείξουν ότι η πόλη μας αξίζει μια θέση στα πολιτιστικά δρώμενα της Κύπρου, καταρρίπτοντας τον μύθο ότι οι Λαρνακείς δεν αγαπούν το θέατρο.

Το κοινό της Λάρνακας τίμησε με την παρουσία του και τις δύο παραστάσεις της ομάδας, με κατάμεστο το Δημοτικό θέατρο και με την ευχαρίστηση αποτυπωμένη στο πρόσωπό του. Ο Σκηνοθέτης και σεναριογράφος της παράστασης Σπυρίδωνας Π.Κ. Σπύρου Ευχαρίστησε εμφανώς συγκινημένος το κοινό, που γέμισε για ακόμη μια φορά την αίθουσα, δίνοντας σε όλη την ομάδα τη δύναμη να συνεχίσουν.

Δεν παρέλειψε να ζητήσει από τα μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης που παραβρέθηκαν, εκ μέρους όλων των ερασιτεχνικών ομάδων της Λάρνακας, τη βοήθεια τους στο να μπορούν να παρουσιάζονται τέτοια έργα στο Δημοτικό Θέατρο με μειωμένο κόστος ενοικίου καθώς τώρα το ύψος του ενοικίου καθιστά σχεδόν ακατόρθωτο για μια ερασιτεχνική ομάδα να ανεβάσει μια παράσταση.

Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ κάθε ένα από τους Συντελεστές της παράστασης για την εξαιρετική δουλειά, και να τους ευχαριστήσω για το όμορφο βράδυ που μας προσέφεραν.

Ακολουθήστε την σελίδα της ομάδας στο Facebook, Θέατρο Dilettante, και μη χάσετε τις επόμενες τους παραστάσεις , θα μας θυμηθείτε.

Συντελεστές:

Σενάριο/Σκηνοθεσία: Σπύρος Π.Κ Σπύρου

Μουσική/Φώτα: Μάριος Σπύρου

Βοηθός Παραγωγής: Νίκη Πλυση, Παντελίνα Παπαδημητρίου

Σκηνικά: Θέμης

Ηθοποιοί: Ευγένιος Ευγενίου, Γιώργος Χριστοδούλου, Ανδρούλα Νικολάου, Χριστίνα Κωνσταντίνου, Βαλεντίνα Σταύρου, Εύρος Βασιλείου, Ελίζα Παρπή, Jean Paul Talbot, Δήμητρα Κυριάκου, Σπύρος Π.Κ. Σπύρου

Send this to a friend