Home ΕΞΟΔΟΣ Η «Ιθάκη» της Λάρνακας, ο μαγευτικός κήπος, το μαγικό δρομάκι στην καρδιά της πόλης και ο Κυρ Γιώργος που ψήνει και το διασκεδάζει… (pics-video)
Η «Ιθάκη» της Λάρνακας, ο μαγευτικός κήπος, το μαγικό δρομάκι στην καρδιά της πόλης και ο Κυρ Γιώργος που ψήνει και το διασκεδάζει… (pics-video)

Η «Ιθάκη» της Λάρνακας, ο μαγευτικός κήπος, το μαγικό δρομάκι στην καρδιά της πόλης και ο Κυρ Γιώργος που ψήνει και το διασκεδάζει… (pics-video)

Ο συμπολίτης μας Κυρ Γιώργος είναι παλιά καραβάνα στο σουβλάκι και στους μεζέδες.

Εδώ και 17 χρόνια παρακαλώ, κάθε μέρα (μεσημέρι και βράδυ) ψήνει και ταΐζει τους εκατοντάδες πελάτες του που πηγαίνουν στην «Ιθάκη» του (έτσι ονομάζεται το στέκι του) που βρίσκεται στην καρδιά της Λάρνακας.

Σε ένα απίστευτα ωραίο τοπίο, με σπάνιες ομορφιές που σε ταξιδεύει κάπου μαγικά. Κάθεσαι, απολαμβάνεις το μεζέ σου, το ποτό σου, ακούς τα πουλιά που κελαηδούν, βλέπεις τα χρώματα που σε ηρεμούν, συντροφιά με ωραία μουσική. Τέτοια αυλή και κήπο, τόσο όμορφο περιβάλλον δύσκολα βρίσκεις μέσα στα κέντρα των πόλεων.

Όμως και πάλι η Λάρνακα πρωτοπορεί με την σφραγίδα του Κυρ Γιώργου που μετέτρεψε την ρουτίνα του σε απόλαυση και εμείς όλοι το απολαμβάνουμε μαζί του. Μπορεί οι περισσότεροι και κυρίως οι νεότεροι να μην έχετε αντιληφθεί που βρίσκεται η «Ιθάκη» του Κυρ Γιώργου. Θα τον βρείτε στην Ζήνωνος Κιτιέως στην ΣΤΟΑ ΚΟΥΠΠΑ σε ένα μαγικό δρομάκι…

Τέλειος ο χώρος, εξαιρετικό περιβάλλον μα όλοι έχουν να λένε για το σουβλάκι και τον μεζέ του Κυρ Γιώργου.

Δεν λέει ποτέ σε κανένα το μυστικό του. Το κρατά καλά φυλαγμένο, ακόμα και οι υπάλληλοί του δεν γνωρίζουν την προεργασία που κάνει χρόνια τώρα, φτιάχνοντας ένα από τα πιο λαχταριστά φαγητά της Λάρνακας.

Πέρα από τα συνηθισμένα, κάθε μέρα ετοιμάζει και έξι διαφορετικά πιάτα (ακόμα και ψάρι, όσπρια) σε εξαιρετικές τιμές. Σπιτίσια φαγητά χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα υλικά και αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά οι σταθεροί του πελάτες. Δείτε πιο κάτω τους πίνακες για τα φαγητά της ημέρας την Τετάρτη (5/4) και σταθείτε στις τιμές και στην άριστη ποιότητα.

Το να κάνεις αυτή την δουλειά 17 ολόκληρα χρόνια σημαίνει τυχαίος δεν είσαι και ο Κυρ Γιώργος στέλνει και το δικό του μήνυμα πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

Ο άνθρωπος ψήνει και το διασκεδάζει και όσοι τον επισκεφθείτε θα φύγετε κατενθουσιασμένοι, να το θυμάστε…

Και κάτι τελευταίο: Ο υδράργυρος το καλοκαίρι μπορεί να φτάσει και στα ύψη αλλά μην σας αγχώνει. Υπάρχει κλειστή αίθουσα με κλιματισμό επειδή ο Κυρ Γιώργος για όλα έχει λύση…

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στο 99159421.

Send this to a friend