Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C. 2015 … Κυπελλούχος ΣΕΚ για 2η σερί χρονιά!!!
ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C. 2015 … Κυπελλούχος ΣΕΚ για 2η σερί χρονιά!!!

ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C. 2015 … Κυπελλούχος ΣΕΚ για 2η σερί χρονιά!!!

Νίκησε στον Τελικό Κυπέλλου την ΘΥΕΛΛΑ Ε.Σ. ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ με 1-0

Κυπελλούχος για 2η σερί χρονιά ανακηρύχθηκε η ομάδα μας ΤΡΟΥΛΛΟΙ FC 2015, κερδίζοντας στον μεγάλο Τελικό του Κυπέλλου της Ομοσπονδίας της ΣΕΚ, την ομάδα της ΘΥΕΛΛΑΣ Ε.Σ. ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ με 1-0, επιβεβαιώνοντας με μαθηματική ακρίβεια πως, όλοι όσοι απαρτίζουν την Διοίκηση της ομάδας, δουλεύουν συλλογικά και προγραμματισμένα και η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη!!

Ο μεγάλος Τελικός ο οποίος κρίθηκε στην ημίωρη παράταση, ήταν ομολογουμένως με μια λέξη ..διαφήμιση του ποδοσφαίρου, ήταν συναρπαστικός, είχε πάθος, δύναμη, και αμφίρροπος, γι αυτό και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των πολλών φίλων του Αγροτικού ποδοσφαίρου που το παρακολούθησαν μέχρι και το 120ό λεπτό του αγώνα, ζώντας ανεπανάληπτες ποδοσφαιρικές στιγμές, και στο τέλος χειροκρότησαν, όχι μόνον τον νικητή, αλλά περισσότερο την αθλητοπρέπεια και τον αλληλοσεβασμό.

Την χαρά όμως της κατάκτησης του ΚΥΠΕΛΛΟΥ για 2η συνεχόμενη χρονιά από την ομάδα μας ΤΡΟΥΛΛΟΙ FC 2015, η οποία είχε καθόλη την διάρκεια του αγώνα την υπεροχή, έδωσε ο Γιάννος Ιωάννου με ένα πανέμορφο προσωπικό του γκολ στο 102ο λεπτό.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Τάσου Αναστασίου, βρήκε ποδοσφαιριστές, Τεχνική ηγεσία, Διοίκηση και τους πιστούς οπαδούς της ενοποιημένης ομάδας των Τρούλλων, να πανηγυρίζουν έξαλλα, την κατάκτηση ακόμα ενός Τροπαίου.

 

Μετά το τέλος του αγώνα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας της ΣΕΚ κ. Ανδρέας Ιακώβου και ο Βουλευτής ΔΗΚΟ Λάρνακας κ. Γεώργιος Προκοπίου, αφού συγχάρηκαν τόσο τους νικητές όσο και τους φιναλίστ, απένειμαν τα βαρύτιμα έπαθλα στον αρχηγό της ΤΡΟΥΛΛΟΙ FC 2015 καθώς και στον αρχηγό της φιναλίστριας ομάδας της ΘΥΕΛΛΑΣ Ε.Σ. ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ.

 

Φανερά ικανοποιημένος και συνάμα περήφανος για την νέα επιτυχία της εδώ και 2 χρόνια ενοποιημένης Ομάδας των Τρούλλων, ο Πρόεδρος, Βουλευτής Λάρνακας κ. Γεώργιος Προκοπίου, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο της ομάδας κ. Πάμπο Νεοφύτου, κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια, δηλώνοντας χαρακτηριστικά. « Συγχαίρω όλους τους συντελεστές..ποδοσφαιριστές, Τεχνική ηγεσία, για την νέα επιτυχία της ομάδας μας, ενώ ταυτόχρονα εκφράζω από τα βάθη της καρδιάς μου, ενα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους πιστούς και πολυπληθείς μας οπαδούς που και σήμερα ήταν ο 12ος μας παίκτης και με την βροντερή τους παρότρυνση, η ομάδα μας κατέκτησε και το Κύπελλο της Ομοσπονδίας.

Εμπρός λοιπόν, όλοι μαζί για τον επόμενο στόχο μας, την Ένταξη της ομάδας μας στην Επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ-ΚΟΠ.»

Πηγή:  themasports.com

Send this to a friend