Home ΛΑΡΝΑΚΑ Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας-Επείγει η κλειστή αίθουσα εκδηλώσεων
Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας-Επείγει η κλειστή αίθουσα εκδηλώσεων

Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας-Επείγει η κλειστή αίθουσα εκδηλώσεων

Το θέμα της δημιουργίας κλειστής αίθουσας εκδηλώσεων στο Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας επαναφέρει μ’ επιστολή του προς τον υπουργό Παιδείας Κώστα Καδή ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Λάρνακας Ζαχαρίας Ζαχαρίου.

Ο βουλευτής υπενθυμίζει στην επιστολή του πως η δημιουργία κλειστής αίθουσας εκδηλώσεων αποτελεί πάγιο αίτημα των εκάστοτε διευθύνσεων και συνδέσμων γονέων του σχολείου καθώς και της τοπικής σχολικής εφορείας.

Σημειώνει, επίσης, ότι η έλλειψη τέτοιας αίθουσας παρακωλύει την ομαλή λειτουργία του σχολείου, αφού οι εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες εξαρτώνται πάντοτε από τις καιρικές συνθήκες (το σχολείο διαθέτει μόνο ένα μικρό υπαίθριο αμφιθέατρο). «Πιστεύω ότι με καλή θέληση θα μπορούσε να εξευρεθεί εκείνη η λύση, η οποία θα ήταν η πιο κατάλληλη και ολοκληρωμένη και που θα κατέτασσε το Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας, ένα ιστορικό σχολείο της πόλης του Ζήνωνα, στη θέση που του ανήκει.

Παρακαλώ όπως δώσετε οδηγίες στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας για να επανεξεταστεί με κάθε σοβαρότητα το πιο πάνω αίτημα», καταλήγει η επιστολή του κ.Ζαχαρίου προς τον κ.Καδή.

Βάσος Βάσου

Send this to a friend