Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ετοιμάζει και ιδιόκτητο γήπεδο η Αλκή στη Λάρνακα
Ετοιμάζει και ιδιόκτητο γήπεδο η Αλκή στη Λάρνακα

Ετοιμάζει και ιδιόκτητο γήπεδο η Αλκή στη Λάρνακα

Την ώρα που στη Λάρνακα γίνονται σχέδια και για πέμπτο γήπεδο στην πόλη, η Λεμεσός έχει… περίπου ένα.

Ο πρόεδρος της Αλκής, Άντης Λόππας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM αποκάλυψε την πρόθεσή του να φτιάξει ιδιόκτητο γήπεδο για την «Αθάνατη», προσθέτοντας μάλιστα ότι αυτό θα είναι έτοιμο μέσα στο 2018! Αν το όνειρό του γίνει πραγματικότητα, αυτό θα είναι το πέμπτο γήπεδο στη Λάρνακα (ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια και για γήπεδο στην Αραδίππου).

Την ίδια ώρα η Λεμεσός εξακολουθεί να στηρίζεται σε ένα γήπεδο και με το ζόρι. Το Τσίρειο των τόσων προβλημάτων στεγάζει ΑΕΛ, Απόλλωνα και Άρη, ενώ φέτος που η Λεμεσός είχε πέντε ομάδες με την ΑΕΖ και την Καρμιώτισσα, η μία εξορίστηκε στην Πάφο και η άλλη στη Λάρνακα.

Το νέο γήπεδο της Λεμεσού, προς το παρόν, έχει παραμείνει στα λόγια, αφού κολλάει συνεχώς σε διάφορα ζητήματα. Το τελευταίο και βασικότερο κόλλημα είναι πως δεν μπορεί να υπάρξει χρηματοδότηση από το κράτος, αφού δεν το επιτρέπει η Κομισιόν, άρα πρέπει να βρεθεί άλλος τρόπος (ΚΟΑ;).

Θα ξεκολλήσει επιτέλους το ζήτημα του νέου γηπέδου από όλα αυτά που το κρατούν ακόμη στα σχέδια; Θα φανεί στη σημερινή ευρεία σύσκεψη στο Προεδρικό, μία σύσκεψη που θεωρείται κομβική για τον καθορισμό των επόμενων βημάτων για το γήπεδο. 

Πηγή: balla.com.cy

Send this to a friend