Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Έβρισε πελάτισσα χυδαία και παρακινούσε συνάδελφό του να της κάνει έρωτα για να ηρεμήσει – Καταγγελία στην Αστυνομία
ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Έβρισε πελάτισσα χυδαία και παρακινούσε συνάδελφό του να της κάνει έρωτα για να ηρεμήσει – Καταγγελία στην Αστυνομία

ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Έβρισε πελάτισσα χυδαία και παρακινούσε συνάδελφό του να της κάνει έρωτα για να ηρεμήσει – Καταγγελία στην Αστυνομία

Πρωτοφανής υπόθεση σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στην Λάρνακα με υπάλληλο να αφήνει αισχρά υπονοούμενα σε βάρος 28χρονης πελάτισσας, λέγοντας της «αλλού σε τρώει, τζιαί αλλού κνίθεσαι», αλλά και να παρακινεί συνάδελφό του να της κάνει έρωτα για να ηρεμήσει.

Του Μιχάλη Μενελάου

Στη συνέχεια φέρεται να της πέταξε €50 από την τσέπη του με χυδαίο τρόπο, παρόμοιο με αυτόν που θα πλήρωνε κάποιος εκδιδόμενη γυναίκα, ενώ την άρπαξε από το χέρι για να την βγάλει από το κατάστημα.

Η όλη υπόθεση κατέληξε στην Αστυνομία που ανέλαβε να συμβιβάσει την όλη υπόθεση καλώντας τον φερόμενο φταίχτη να απολογηθεί. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη διερεύνησή μας, το περιστατικό καταγγέλθηκε την Πέμπτη (23/03) από την παραπονούμενη στον αστυνομικό σταθμό Αραδίππου. 

Ο λόγος για 28χρονη γυναίκα από την Λάρνακα, η οποία μετέβη το μεσημέρι της Πέμπτης 23/3, σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών για να ζητήσει τον λόγο για την χαλασμένη της τηλεόραση και την αποκάλεσαν «πελλή».

 

Τα γεγονότα βάσει της καταγγελίας

Σε καταγγελία της στο ΤhemaΟnline, η 28χρονη αναγνώστρια μας μάς ανέφερε πως η τηλεόρασή της ήταν ελαττωματική και την πήγε στο κατάστημα για να επιδιορθωθεί. 

Όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά, «τους είπα να μου την επιδιορθώσουν αν καλυπτόταν από την εγγύηση. Αν όχι να την αφήσουν και να αγοράσω κάποια άλλη». 

Εκείνοι την επιδιόρθωσαν, κατά τα λεγόμενά της, αλλά κατά την παραλαβή, τΗς ζήτησαν €50 για την επιδιόρθωση. 

Την τηλεόραση παρέλαβε η μητέρα της 28χρονης γυναίκας, όπου και κατέβαλε το προαναφερθέν ποσό. Όταν όμως ζήτησε απόδειξη για την τηλεόραση, ο υπάλληλος του καταστήματος είπε πως δεν χρειαζόταν κάτι τέτοιο.

Η τηλεόραση επιστράφηκε όμως στην ίδια κατάσταση και η 28χρονη γυναίκα πήγε στο κατάστημα για να ζητήσει τον λόγο και για να θίξει το ζήτημα. 

Όπως ανέφερε στο ΤhemaΟnline, ο υπάλληλος τότε της απάντησε πως «αλλού σε τρώει τζιαί αλλού κνίθεσαι», με υπονοούμενα στον τόνο της φωνής του, ενώ δεν σταματούσε να της λέει «είσαι πελλή».

Η γυναίκα τότε αντέδρασε για την απαράδεκτη στάση του υπάλληλου του καταστήματος, ο οποίος την απείλησε πως θα την βγάλει έξω, φωνάζοντας μάλιστα σε άλλο υπάλληλο που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο, λέγοντάς του «πιάστην τζιαι πάρτην που ποτζιή, τζιαί…. για να ηρεμήσει», δείχνοντας παράλληλα με το βλέμμα του την 28χρονη πελάτη του. 

Όταν είδε πως η γυναίκα δεν πτοείτο, τότε ο υπάλληλος του καταστήματος με την αισχρή συμπεριφορά την άρπαξε από το χέρι για να την ωθήσει να φύγει από το κατάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το όλο περιστατικό παρακολουθούσαν και άλλοι υπάλληλοι του εν λόγω καταστήματος, οι οποίοι όχι μόνο παρέμεναν άπραγοι, αλλά όταν τους φώναζε η 28χρονη, «ακούετε τον τι μου λαλεί», εκείνοι σήκωναν τους ώμους, λέγοντάς της «εν ηξέρω τίποτε».  

Στο σημείο έσπευσε και η αδελφή της 28χρονης γυναίκας, όπου και εκείνη με την σειρά της ζήτησε απόδειξη από το κατάστημα, χωρίς όμως ανταπόκριση.

Στη συνέχεια ο υπάλληλος του καταστήματος έβγαλε από την τσέπη του €50 τα οποία και έριξε στην 28χρονη με τρόπο παρόμοιο πληρωμής εκδιδόμενης γυναίκας.

Η παραπονούμενη τότε πήρε τα χρήματα και μετέβη για καταγγελία στον αστυνομικό σταθμό Αραδίππου. 

Σε επικοινωνία μας με τον σταθμό μας επιβεβαίωσαν την καταγγελία του περιστατικού και μας ανέφεραν πως επικοινώνησαν με τον υπάλληλο του καταστήματος, ο οποίος και απολογήθηκε στους αστυνομικούς για την συμπεριφορά του προς την γυναίκα. 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα, τόσο της Αστυνομίας, όσο και της 28χρονης, η παραπονούμενη συναντάται με τον υπάλληλο και τον προϊστάμενό του, ο οποίος θα μεταβεί στη Λάρνακα από την Λευκωσία, για να λυθεί το ζήτημα.

Όπως μας ανέφερε η αναγνώστριά μας, θα θεωρήσει το θέμα «λήξαν» αν ο υπάλληλος απολογηθεί σε εκείνη για την αισχρή και απαράδεκτη συμπεριφορά του προς αυτή. 

Πηγή: tothemaonline

Send this to a friend