Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑ: Έριξε κόπρανα σε αστυνομικούς στο αεροδρόμιο – Πλέον χαροπαλεύει στην εντατική του Γ.Ν. Λάρνακας
ΛΑΡΝΑΚΑ: Έριξε κόπρανα σε αστυνομικούς στο αεροδρόμιο – Πλέον χαροπαλεύει στην εντατική του Γ.Ν. Λάρνακας

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έριξε κόπρανα σε αστυνομικούς στο αεροδρόμιο – Πλέον χαροπαλεύει στην εντατική του Γ.Ν. Λάρνακας

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας νοσηλεύεται 39χρονος, ο οποίος επρόκειτο να απελαθεί από την Κύπρο την Δευτέρα (20/03).

Του Φάνη Μακρίδη

Πρόκειται για παράνομο μετανάστη, ο οποίος ενώ ήταν έτοιμος να αναχωρήσει για την πατρίδα του με πτήση από το αεροδρόμιο Λάρνακας, ένιωσε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και πλέον χαροπαλεύει στο δημόσιο νοσηλευτήριο.

Η περίπτωση του 39χρονου είναι ιδιάζουσα και μάλιστα «πονοκεφάλιασε» αρκετές φορές την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Αστυνομίας (migration) με τη συμπεριφορά του, βάσει των γεγονότων που μετέφερε στο ThemaOnline υπεύθυνη αστυνομική πηγή.

Αρκεί να σημειώσουμε ότι στις 24 Φεβρουαρίου του 2016 επρόκειτο να απελαθεί στην Ινδία και μάλιστα είχε μεταφερθεί από μέλη της Αστυνομίας στο αεροδρόμιο Λάρνακας γι’  αυτό τον σκοπό. Σε κάποια στιγμή ζήτησε να πάει στην τουαλέτα και του δοθηκε άδεια. Λίγο αργότερα έκανε κάτι το απίστευτο: Πέταξε κόπρανα στους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση!

Η περίπτωση του 39χρονου Ινδού χρονολογείται. Είχε έρθει στην Κύπρο το 2013 ως φοιτητής. Την 1η Ιανουαρίου του 2015 έληγε η άδεια παραμονής του στην Κύπρο κι ακολούθησε η σύλληψή του τον Απρίλιο του ίδιου έτους. Αφέθηκε, ωστόσο, ελεύθερος υπό όρους μετά και από ενέργειες του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού (immigration).

Είχε συλληφθεί ξανά σε μεταγενέστερο στάδιο (Οκτώβριος 2015) και μάλιστα επρόκειτο να απελαθεί στις 24 Φεβρουαρίου του 2016. Τότε ήταν που σημειώθηκε το περιστατικό με τα κόπρανα στο αεροδρόμιο. Ακολούθως κρατείτο στη Μενόγεια μέχρι και την περασμένη Δευτέρα 20 Μαρτίου, οπότε ήταν προγραμματισμένη η απέλασή του…

Όπως σημειώσαμε και πιο πάνω, όμως, ενώ είχε πάρει θέση στο αεροπλάνο, παραπονέθηκε για ζαλάδα και έχασε τις αισθήσεις του. «Οι αστυνομικοί του παρείχαν τις Πρώτες Βοήθειες μέχρι να μεταβεί ασθενοφόρο και μάλιστα για τη στάση τους απέσπασαν θετικά σχόλια και από ανθρώπους της αεροπορικής εταιρείας» μας ανέφερε αρμόδια αστυνομική πηγή.

Ο 39χρονος Ινδός είχε υποβάλει δυο φορές παράπονο στην Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Παραπόνων κατά της Αστυνομίας, χωρίς να δικαιωθεί. Παρ΄ όλα αυτά η Αστυνομία μετά το περιστατικό της περασμένης Δευτέρας (20/03) από μόνη της ενημέρωσε την Αρχή προκειμένου να διερευνηθεί το νέο αυτό δυσάρεστο συμβάν και να εξακριβωθεί υπό ποιές συνθήκες κατέληξε ο Ινδός στην εντατική.

Πηγή: tothemaonline

Send this to a friend