Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Κ. Ζορπάς: Τα ψωμιά της Αθηαίνου σε όλη την Κύπρο
Κ. Ζορπάς: Τα ψωμιά της Αθηαίνου σε όλη την Κύπρο

Κ. Ζορπάς: Τα ψωμιά της Αθηαίνου σε όλη την Κύπρο

Αναλογιζόμενη τις αξίες που κληρονόμησε από την μικρή οικογενειακή επιχείρηση, ο Όμιλος Εταιρειών Ζορπάς με όπλο την σκληρή δουλειά προσπάθησε να διατηρήσει τα κοινά στοιχεία του χτες και του σήμερα, προσφέροντας προϊόντα ποιότητας με σεβασμό στον καταναλωτή. Αυτό ανέφερε ο εκτελεστικός πρόεδρος του Ομίλου, Κώστας Ζορπάς μιλώντας ενώπιον του συνεδρίου Business Leader Summit 2017.

O κ. Ζορπάς έκανε μια σύντομη ιστορική αναδρομή για την εξέλιξη της πορείας του Ομίλου, με αρχή το 1975 οπόταν και άρχισε η κατασκευή ψωμιού στον παραδοσιακό φούρνο στην αυλή της οικογένειας Ανδρέα Ζορπά. Ήταν η περίοδος μετά την τουρκική εισβολή και η οικογένεια αξιοποιώντας το γεγονός ότι τα ψωμιά της Αθηαίνου ήταν φημισμένα, προχώρησε σε αυτή την ενασχόληση.

Ορισμένα πράγματα δεν πρέπει να αλλάζουν, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Ζορπάς, για να αναφερθεί στις παραδοσιακές αξίες, την ποιότητα των προϊόντων, τον σεβασμό προς τον πελάτη, το καλό του τόπου, την πρόοδο και την προκοπή όλης της οικογένειας Ζορπά (που απαριθμεί πέραν των 1.800 ατόμων).

Διαβάστε περισσότερα στο inbusinessnews.com

Send this to a friend