Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑ Τα πρώτα λόγια του πατέρα για το τροχαίο στην Αθηνών -Λαμίας
Τα πρώτα λόγια του πατέρα για το τροχαίο στην Αθηνών -Λαμίας

Τα πρώτα λόγια του πατέρα για το τροχαίο στην Αθηνών -Λαμίας

Σοκαρισμένος, χαμένος στις σκέψεις του, και βαλτωμένος στις εικόνες φρίκης που αντίκρισε, ο πατέρας του 3χρονου αγοριού και σύζυγος της 33χρονης γυναίκας που βρήκαν τον θάνατο από την Porsche, που σαν κομήτης έσκασε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητό τους, προσπάθησε να περιγράψει στους αστυνομικούς τα όσα έζησε στο παρκινγκ της εθνικής οδού. Αποκλειστικές δηλώσεις του τραγικού πατέρα και συζύγου εξασφάλισε το CNN Greece kαι ακολουθούν πιο κάτω.

Οι αστυνομικοί, σεβόμενοι την κατάστασή του, δεν ζήτησαν λεπτομέρειες, απλά μια πρώτη περιγραφή.

Το πιο τραγικό πρόσωπο της ιστορίας, είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν στην τουαλέτα όταν άκουσε την έκρηξη και γέμισε καπνό ο χώρος όπου βρισκόταν.
«….ξαφνικά ένιωσα σαν να σείστηκε ολόκληρο το κτίριο. Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που κατάλαβα ότι κάτι πολύ κακό είχε γίνει. Οι τουαλέτες γέμισαν καπνό και αμέσως έτρεξα έξω να δω τι είχε συμβεί. Ο φόβος με έπνιξε …», είπε, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece o πατέρας και σύζυγος.

Η ταραχή και η απελπισία τον έζωσαν, όπως είπε, όταν είδε γύρω λαμαρίνες, φωτιές και το παιδί και τη γυναίκα του νεκρούς.
Οι αστυνομικοί δεν θέλησαν πάντως να ζητήσουν λεπτομέρειες και αφήνουν να περάσει ο χρόνος και να πάρουν ολοκληρωμένη κατάθεση από τον πατέρα.

Την ίδια ώρα, οι εμπειρογνώμονες της τροχαίας έχουν ξεκινήσει την έρευνα για τα αιτία του δυστυχήματος.
«.. το σίγουρο είναι η ταχύτητα», λέει στο CNN Greece, αξιωματικός που συμμετέχει στην έρευνα «… Όμως υπάρχουν παρά πολλά που πρέπει να ερευνηθούν, καθώς πρέπει να βρούμε τι ήταν αυτό που έκανε τον οδηγό να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Ήταν τα ελαστικά; Ήταν κάποια βλάβη; Ή μήπως ήταν αποκλείστηκα ανθρώπινο το λάθος;…»

Πάντως ήδη στο βίντεο φαίνεται ότι πριν την πρόσκρουση υπάρχει καπνός στην Porsche, χωρίς όμως κανένας να μπορεί να βγάλει συμπέρασμα αν πρόκειται για καπνό από τα λάστιχα που σέρνονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο οδόστρωμα ή όχι.

Πάντως οι πραγματογνώμονες θα δυσκολευτούν να ελέγξουν τα δυο αμαξώματα, καθώς υπάρχουν μόνο συντρίμμια και λαμαρίνες.

Πηγή: sigmalive.com

Send this to a friend