Home ΛΑΡΝΑΚΑ Πωλείται το ιστορικό ξενοδοχείο «Αγορά» στο κέντρο των Λευκάρων…
Πωλείται το ιστορικό ξενοδοχείο «Αγορά» στο κέντρο των Λευκάρων…

Πωλείται το ιστορικό ξενοδοχείο «Αγορά» στο κέντρο των Λευκάρων…

Σε διαδικασία πώλησης σ’ επενδυτή βρίσκεται το ιστορικό ξενοδοχείο «Αγορά», στο κέντρο των Λευκάρων.

Ένα ξενοδοχείο, το οποίο παραμένει εκτός λειτουργίας και… στο έλεος του Θεού εδώ και περίπου μια δεκαετία. Ο δήμαρχος Π. Λευκάρων Σοφοκλής Σοφοκλέους δήλωσε ότι ομόφωνα το νυν δημοτικό συμβούλιο έχει θέσει το θέμα ανάπλασης και επαναλειτουργίας του εν λόγω ξενοδοχείου στις άμεσες προτεραιότητές του, καθότι πρόκειται για έργο που θα προσελκύσει ντόπιους και ξένους επισκέπτες στο ορεινό θέρετρο της επαρχίας Λάρνακας. Όπως είπε, ήδη έχει ζητήσει συνάντηση με τους δανειστικούς επιτρόπους του ξενοδοχείου για ρύθμιση του χρέους που υπάρχει έναντι του κράτους.

«Ο Δήμος Λευκάρων ζητά όπως προχωρήσει άμεσα η διαδικασία πώλησης του ξενοδοχείου σε επενδυτή, ενώ συμφωνήθηκε, επίσης, με τη Γενική Λογίστρια του κράτους όπως προχωρήσει άμεσα η διαδικασία πλειοδοτικού διαγωνισμού για να επιτευχθεί η πώληση του ξενοδοχείου. Εκτιμώ ότι μέχρι τον επόμενο μήνα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Είμαστε αποφασισμένοι να καταφέρουμε να πωλήσουμε το ξενοδοχείο σε κάποιον επενδυτή, ώστε να αναδιαμορφωθεί κατάλληλα και να επαναλειτουργήσει το συντομότερο, αφού είναι κάτι που χρειάζονται τα Λεύκαρα. Ήδη, απ’ ότι γνωρίζω υπάρχει ενδιαφέρον από επενδυτές για να το αγοράσουν», σημείωσε ο Σ. Σοφοκλέους.

Send this to a friend