Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Έλενα Μωυσέως: Το καυτό μοντέλο από τη Λάρνακα μας αποκαλύπτεται (pics-video)
Έλενα Μωυσέως: Το καυτό μοντέλο από τη Λάρνακα μας αποκαλύπτεται (pics-video)

Έλενα Μωυσέως: Το καυτό μοντέλο από τη Λάρνακα μας αποκαλύπτεται (pics-video)

Το ότι θα συμμετάσχει στα τελευταία επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ είναι ίσως η λεπτομέρεια σε όσα μας δείχνει σε φωτογραφίες και εμφανίσεις της αλλά και σε όσα μας αποκάλυψε γι αυτή, μιλώντας στο LMA…


Μόλις 21 ετών από τη Λάρνακα, πήρε μέρος στα φετινά καλλιστεία και μπορεί να μην κέρδισε τον τίτλο, κέρδισε όμως τις εντυπώσεις!

Απολαύστε την Έλενα με σέξι νυφικό, έτσι όπως εμφανίστηκε σε επίδειξη Κύπριων σχεδιαστριών, στην πρωινή εκπομπή του ALPHA ¨Κάθε μέρα Άλλη μέρα”:

Η Έλενα Μωυσέως, ανήκει στην κατηγορία “καυτά κορίτσια” και μίλησε στο LMA αποκαλύπτοντας όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε γι αυτή!

Έχει αυτοπεποίθηση, είναι σέξι και το ξέρει


“Είμαι άτομο που πιστεύει πως η κάθε γυναίκα που είναι εξωτερικά σέξι, πρέπει ταυτόχρονα και να το νιώθει… Θεωρώ πως όλα ξεκινάνε από το μυαλό και πως η αυτοπεποίθηση σε κάνει να κερδίζεις πολλές φορές!

Εγώ προσωπικά θεωρώ τον εαυτό μου σέξι με μία έννοια… Ότι έχω όση αυτοπεποίθηση χρειάζεται μια γυναίκα για να περνά και στους άλλους αυτό που θέλει να είναι!”




-Τι προσέχεις σ’ έναν άντρα;

-Σε έναν άντρα προσέχω πάρα πολύ το χαμόγελό του, και αν είναι περιποιημένος! Η καθαριότητα για μένα είναι πολύ βασικό στοιχείο σε έναν άνθρωπο για να είναι ερωτεύσιμος!




-Πώς αντιδράς στο φλερτ;

-Στους άντρες που με φλερτάρουν συμπεριφέρομαι πολύ ευγενικά , αν και εφόσον είναι και αυτοί, όμως κρατώ τις αποστάσεις, δηλαδή δε δέχομαι το φλερτ να προχωρά από όλους σε άλλο επίπεδο. Αυτό συμβαίνει μόνο εάν το θέλω και ’γω!



– Μέχρι πού θα έφτανες για έναν μεγάλο έρωτα;
– Για έναν μεγάλο έρωτα μπορώ να δώσω τα πάντα! Έφτασα σε σημείο να σκεφτώ ν’ αφήσω το μόντελινγκ που για μένα ο χώρος αυτός είναι ζωή!
Άρα μπορούμε να καταλήξουμε στο ότι μπορώ να δώσω τη ζωή μου, χωρίς να σημαίνει ότι θα το έκανα ξανά!


-Θα έκανες τηλεόραση;
-Τηλεόραση! Μεγάλη λέξη για μένα! Δεν θα έκανα απλά! Είναι η μεγαλύτερή μου φιλοδοξία, όνειρό μου αλλά και στόχος να κάνω τηλεόραση! Με φαντάζομαι να είμαι παρουσιάστρια από 8 χρονών κοριτσάκι!

Και θα ήθελα πάρα πολύ να έρθει στη ζωή μου αυτός ο άνθρωπος που θα με βοηθήσει να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα! Και όταν λέω να έρθει ένας άνθρωπος, δεν εννοώ ένας σύντροφος, αλλά ένα δυνατό χαρτί που θα με θέλει επαγγελματικά στο πλευρό του!




-Είσαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο;

-Ερωτευμένη είμαι! Με τη δουλειά μου! Και παθιασμένη με αυτό που κάνω! Όπου είναι και η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή!





Πηγή: lovemyall.com

Send this to a friend