Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE «Ντροπή! Γιατί δεν πήρατε αυτό το κορμί στο Survivor και πήρατε ένα άκυρο Κύπριο» Ποια είναι η κούκλα Σκαλιώτισσα…
«Ντροπή! Γιατί δεν πήρατε αυτό το κορμί στο Survivor και πήρατε ένα άκυρο Κύπριο» Ποια είναι η κούκλα Σκαλιώτισσα…

«Ντροπή! Γιατί δεν πήρατε αυτό το κορμί στο Survivor και πήρατε ένα άκυρο Κύπριο» Ποια είναι η κούκλα Σκαλιώτισσα…

Αρέσει στον Ελλαδίτη δημοσιογράφο να αναδεικνύει «κορίτσια της διπλανής πόρτας» μέσα από το blog του στο Gossip-tv.gr με την νέα καλλονή που του έκανε εντύπωση να κατάγεται από τη Λάρνακα.

Ο Νάσος Γουμενίδης γράφει στη στήλη που έχει για την όμορφη Λευκή Ελευθερίου, την 26χρονη γυμνάστρια από τη Λάρνακα πως θα αποτελούσε την ιδανική επιλογή για συμμετοχή στο Survivor  ωστόσο σύμφωνα με τα όσα πληροφορούμαστε η νεαρή συμπατριώτισσας μας δεν δήλωσε καν συμμετοχή!

Παρουσιάζει παράλληλα και φωτογραφίες της, οι οποίες είναι όντως εντυπωσιακές και παρουσιάζει «το κορίτσι μας» ως μια σέξι και δυναμική γυναίκα θέτοντας και ένα ολίγον άκομψο ερώτημα.  «Γιατί δεν πήρατε το κορμί αυτό στο Survivor… και πήρατε έναν άκυρο Κύπριο στο παιχνίδι;»

Εμείς πάντως έχουμε την άποψη ότι ο Μάριος Ιωαννίδης είναι ότι καλύτερο έχουμε δει στο Survivor και είμαστε σίγουροι πως θα φτάσει πολύ μακριά στο παιχνίδι και κοντά στο μεγάλο έπαθλο.

Δείτε τι γράφει: 

«Είναι δυναμική, σέξι και έξυπνη. Ασχολείται εντατικά με την γυμναστική, αφού το επάγγελμα της δεν της επιτρέπει να κάνει ατασθαλίες. Η Λευκή Ελευθερίου από την Λάρνακα τσουρουφλίζει τους ακόλουθους της στο Instagram με τις καυτές πόζες αλλά και με την μαχητικότητα που δείχνει. Μάλιστα δεν δίστασε να αγωνιστεί στους στίβους μάχης και να αποδείξει πως τίποτα δεν την φοβίζει.

Κι εγώ έρχομαι και ρωτάω. Γιατί δεν πήρατε το κορμί αυτό στο Survivor… και πήρατε έναν άκυρο Κύπριο στο παιχνίδι; Έχω απορία μεγάλη…

Πηγή: tothemaonline.com

Send this to a friend