Home ΛΑΡΝΑΚΑ Φυτέψτε τον κόμβο του K – Cineplex
Φυτέψτε τον κόμβο του K – Cineplex

Φυτέψτε τον κόμβο του K – Cineplex

Επικροτούμε την απόφαση του δημάρχου Ανδρέα Βύρα να φυτεύσει και να τοπιοτεχνίσει τη διαχωριστική νησίδα στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, έναν δρόμο κομβικής σημασίας για τη Λάρνακα που οδηγεί προς τις τουριστικές περιοχές Ορόκλινης και Πύλας.

Κρατάμε, επίσης, την υπόσχεση του δημάρχου να προχωρήσει σε τοπιοτεχνίσεις και σε άλλες οδικές αρτηρίες της Λάρνακας. Είναι γεγονός πως στον συγκεκριμένο τομέα η Λάρνακα νοσεί. Παράλληλα, η στήλη κάνει μία εισήγηση στον Δήμαρχο Λάρνακας και στην αρμόδια δημοτική υπηρεσία, να τοπιοτεχνίσει, επιτέλους, και τον κυκλικό κόμβο παρά το K – Cineplex, ο οποίος για χρόνια τώρα παραμένει μια σκέτη… ξεραΐλα.

Πάνε αρκετά χρόνια που έχουν ολοκληρωθεί τα κατασκευαστικά έργα για επέκταση της λεωφόρου Φανερωμένης και κατασκευής της λεωφόρου Γεώργιου Χριστοδουλίδη, από τον κόμβο του Cineplex μέχρι τον κόμβο του νέου ΓΣΖ, μ’ εξαιρετική φύτευση στις διαχωριστικές νησίδες.

Ωστόσο, ο κόμβος του Cineplex, άγνωστο γιατί, παραμένει όλο αυτό το διάστημα σκέτο… χώμα. Και μιλάμε για έναν από τους πλέον πολυσύχναστους και κομβικής σημασίας κυκλικούς κόμβους στη Λάρνακα, από τον οποίο διέρχονται καθημερινά χιλιάδες αυτοκινητιστές. Κάντε κάτι κύριοι του δημαρχείου να ομορφύνει η περιοχή.

Βάσος Βάσου

Send this to a friend