Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Στη νεραϊδοχώρα του Τροόδους, κάτι φρέσκο και διαφορετικό γεννιέται μέσα στο δάσος!
Στη νεραϊδοχώρα του Τροόδους, κάτι φρέσκο και διαφορετικό γεννιέται μέσα στο δάσος!

Στη νεραϊδοχώρα του Τροόδους, κάτι φρέσκο και διαφορετικό γεννιέται μέσα στο δάσος!

Δάσος, κλασική μουσική, αιθέριος χορός: ένα μοναδικό για τα κυπριακά δεδομένα project ετοιμάζεται στο βουνό του Τροόδους. Ο φωτογράφος Ρώμος Κοτσώνης, γνωστός για το δημιουργικό του οίστρο και την προτίμησή του στα τοπία της κυπριακής φύσης, μάζεψε τους ταλαντούχους φίλους του για να υλοποιήσουν κάτι ολότελα νέο και διαφορετικό για τα κυπριακά δεδομένα.

Επιλέγοντας την ονειρική τοποθεσία του Μέσα Ποταμού στο Τρόοδος, ο φωτογράφος μαζί με τους ταλαντούχους και διακεκριμένους μουσικούς, Ευγενία Καραπατάκη και Θεόδωρο Κρασίδη, και τη νεαρή ραδιοφωνικό παραγωγό και ερασιτέχνη χορεύτρια, Έφη Μέφερη, ταξίδεψαν μέχρι το παγωμένο βουνό για να το κάνουν να ζωντανέψει. Η ιδέα περιλαμβάνει κομμάτια κλασικής μουσικής που να δένουν με το παραμυθένιο σκηνικό του δάσους και να πλαισιώνονται ερμηνευτικά από τις χορογραφίες της Έφης.

Το μοναδικό για τα κυπριακά δεδομένα project αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά από μερικά ακόμα γυρίσματα σε διάφορες τοποθεσίες, αναδεικνύοντας, έτσι, μια αλλιώτικη πλευρά των χώρων που τόσες φορές έχουν φωτογραφηθεί, από τόσες διαφορετικές γωνίες. Με τη μουσική και την κίνηση να δένουν αρμονικά με τα στοιχεία της φύσης, το project – έκπληξη έχει ήδη αρχίσει να δημιουργεί αίσθηση, αν και ο εμπνευστής του δεν επιθυμεί να αποκαλύψει ακόμα το τελικό του όραμα.

kotsonis-project-1

Πηγή: allaboutlimassol

Send this to a friend