Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ «Δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο»
«Δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο»

«Δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Super ΣΠΟΡ FM:

Για τη νίκη επί της Ομόνοιας:

«Ήταν μια εντυπωσιακή επιστροφή στις επιτυχίες. Στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά όχι το τρίποντο, κάτι που καταφέραμε χθες. Ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Μας αφήνει πολύ ικανοποιημένους που ήρθε αυτή η νίκη. Το διασκεδάσαμε, το χαρήκαμε χθες αλλά από σήμερα η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι με την Ανόρθωση».

Για το ότι εκμεταλλεύθηκε τα λάθη του αντιπάλου:

«Για να πετύχεις το αποτέλεσμα πρέπει να έχεις καλή απόδοση και να εκμεταλλεύεσαι οποιαδήποτε λάθη. Με την αγωνιστική μας παρουσία δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο. Ακόμη και εκεί που πήγε να πιστέψει πως μπορεί να πάρει κέρδος η Ομόνοια, απαντήσαμε άμεσα».

Για την γενικότερη εικόνα της ΑΕΚ:

«Ήταν το αποκορύφωμα της επιστροφής μας. Ειδικότερα σε μεγάλα διαστήματα στα δύο ημίχρονα, ήταν απολαυστική η εικόνα μας. Ήταν ένα χαρακτηριστικό μας που το παρουσιάσαμε στο πρώτο μισό της σεζόν. Περιμένουμε και το αποτέλεσμα σήμερα στο ντέρμπι για να δούμε που θα μας βρει η 24η αγωνιστική. Θέλουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα αλλά αυτό που μας απασχολεί τώρα είναι το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Είναι ανεβασμένος ο αντίπαλος. Θέλουμε την διάκριση και στους δύο θεσμούς».

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση:

«Το παιχνίδι θα έχει ενδιαφέρον σε όποια κατάσταση και να ήταν οι δύο ομάδες αλλά τώρα αναμένεται ακόμη πιο δυνατό. Παίζουμε στο γήπεδο μας και θέλουμε σκορ για να βάλουμε βάσεις πρόκρισης. Είναι σημαντική η παρουσία του κόσμου, τον περιμένουμε και την Τετάρτη να έρθει μαζικά. Αποφασίσαμε με κάθε εισιτήριο που παίρνει κάποιος, θα ισχύει ως εισιτήριο στο παιχνίδι με την Αναγέννηση».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Θα μπορούμε να πούμε περισσότερα αύριο. Σήμερα έχουμε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν χθες και θα προπονηθούν κανονικά όσοι δεν αγωνίστηκαν. Περιμένουμε να δούμε για τους Τέτε, Μιντίκκη και Τομάς. Πλησιάζει η επιστροφή του Τομάς. Όταν κριθεί ότι είναι απόλυτα έτοιμος θα επιστρέψει. Μας έχει λείψει».

Πηγή: balla.com.cy

Send this to a friend